Товсті брови і турецька натура: Ані Лорак привітала доньку з днем народження та показала її зміни – копія тата

Уродженка України, а нині емігрантка та зрадниця Ані Лорак публічно привітала доньку Софію з днем народження й показала, як вона змінилася, виросла та виглядає у свої 12 років.

Розголошувати своє розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу у 2019 році співачка не наважувалася досить довго. Все відбулося за зачиненими дверима, в колі колишньої подружньої пари та найближчих людей. Згодом Лорак зізналася, що розірвання стосунків її ослабло, вона переживала трагічно цей етап життя й нині на інтерв’ю тему ексчоловіка намагається не зачіпати.

Однак за роки спільного життя були й хороші та світлі моменти. Наприклад, народження єдиної доньки Софії у 2011 році, яка нещодавно зустріла свої 12 років. З цієї нагоди зіркова мама привітала дівчинку, а також показала, як зараз виглядає її дитина.

Ані Лорак з колишнім Муратом Налчаджиоглу та донькою Софією
Ані Лорак з колишнім Муратом Налчаджиоглу та донькою Софією

На світлині бачимо, як 12-річна Софія Налчаджиоглу постала повною копією свого батька з Туреччини – Мурата. Густі брови, вираз обличчя з його посмішкою, міміка все вказує на те, що спільних рис з татом у неї значно більше, чим із самою Кароліною. Проте в артистки дівчинка переймає талант до співу й неодноразово Лорак у своєму блозі показувала виконання її хітів спільно з дочкою.

“З Днем народження, моя кохана донечка! Ти найнеймовірніша та найчудовіша дівчинка на світі!”, – написала Ані Лорак.

Ані Лорак привітала доньку з днем народження та показала її зміни

Нагадаємо, що в День всіх закоханих знаменитість представила нового бойфренда, іспанського тренера з йоги та духовних практик Ісаака Віджраку. Жінка не приховує ідилії з новим коханим, постить спільні світлини з відпочинку та відео, як проводять час в домашній рутині.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.