“Любов для мене зачинилась назавжди”: Горова розповіла, як Потап розбив її серце перед весіллям з Каменських

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова вперше розповіла про те, що пережила 10 років тому в особистому житті.

10 років тому Ірина Горова та Потап повідомили про те, що прийняли рішення розлучитися. На той момент шанувальникам не було відомо ні про роман продюсера з його партнеркою Настею Каменських, ні про почуття, з якими через цей період проходила Ірина. Усі троє намагалися повністю приховати все, що відбувалося поза екраном. Зокрема продюсерка наполягала на тому, що продовжує любити Олексія як близьку людину, продовжує його підтримувати, вести з ним бізнес, а головне — виховувати разом спільного сина.

Ірина Горова вперше розповіла, що пережила 10 років тому

Пара запевняла, що невірності у шлюбі не було. І лише через 8 років Потап зізнався, що таки зрадив, і про що сильно шкодував. Нещодавно Ірина також трохи відкрила своє серце та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова вперше розповіла, що пережила 10 років тому

У своїй розповіді Горова зачепила як власний світогляд, кар’єрний зріст, так і розбите серце.

Ірина Горова вперше розповіла, що пережила 10 років тому

“10 років тому я вважала, що слово “любов” для мене зачинилось назавжди і заборонила собі навіть думати про це почуття… Але все, що нас не вбиває робить нас сильнішими. Це точно про мене. Зараз я повністю відкрита для любові і розумію, що це найсолодше відчуття в світі”

Продюсерка пройшла помітно трансформацію як в шоу-бізнесі, так і особистісно. Це помітно і і фанатам і просто пересічним людям.

Вже на весілля Потапа та Насті Каменських, яке відбулося 2019-го Ірина прийшла у супроводі свого нового бойфренда, що дуже здивувало аудиторію. Як і раніше Голова намагається не змішувати особисте та публічне і не говорить про свої романи з пресою. І тим не менш, можна припустити, що у цій сфері продюсерка також налагодила свої справи, адже виглядає дуже щасливою, гармонійною та впевненою.

Нагадуємо, декілька днів тому Потап повернувся до України, возз’єднався зі своєю дружиною, а також взяв участь у благодійності. До цього Олексій неодноразово повідомляв, що допомагає батьківщині за кордоном.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?