36-річна Настя Каменських показала округлий живіт, який значно виріс за останні місяці: народить в 2023?

Відому українську співачку Настю Каменських вже багато років підозрюють в імовірній вагітності через розкішні форми у фігурі, які притаманні жінкам при надії.

Одна з найпопулярніших тем для публічного обговорення – зіркові поповнення в родині з деталями особистого життя улюблених знаменитих пар. Настю Каменських вже довгий час підозрюють у вагітності й чекають на підтвердження своїм здогадкам.

Кожна нова світлина в обтислих сукнях чи костюмах, де видніється округлий живіт стають прицілами уваги та приводами так вважати. Сама ж Каменських довгий час не надавала ніяких коментарів, однак вирішила перервати це мовчання, дати відверту відповідь, чи чекає на появу свого первістка.

36-річна Настя Каменських показала округлий живіт

Знаменитість не стримала своїх емоцій, її обурило, чому жінкам постійно ставлять питання про народження дитини, адже в кожної свій шлях та свій “таймінг” на плани батьківства. Тому, за словами зірки вона не при надії, а плітки ширяться через набрану вагу за період карантинних обмежень та війни.

36-річна Настя Каменських показала округлий живіт,

Настя вдячна за теплі слова та завчасні привітання, але мусить розчарувати офіційним зізнанням – батьками вони з чоловіком Потапом ще не стануть, однак пообіцяла не приховувати цього від широкої аудиторії.

Додала, що це все чутки в мережі, пусті припущення та інформація в пресі на основі наявної балаканини. Жартома розповідає, якщо насправді дізнається радісну звістку про вагітність – їй спочатку ніхто не повірить.

Нагадаємо, що мережею шириться інформація про розлучення зіркового подружжя Насті Каменських та Потапа, мовляв, вони давно живуть окремо, але вдають вигляд щасливої сім’ї, аби відговорити себе від зайвої уваги. Підтвердження чи навпаки спростування наявній інформації пара не надавала.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.