Володимир Ярославський показав, як можна зекономити на квітах букетами з моркви: Мартиновській сподобається

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, який став легендою українського світу кухні, а також вже багато років є незмінним суддею кулінарного проєкту "МастерШеф".

Ярославський вміє справити враження на своїх колег, навіть на тих, хто має неймовірний досвід роботи на кухні та вже зробив собі ім’я. Чоловіка вважають одним з найпрофесійніших кухарів в усьому Києві, який готує восьминога так, як ніхто інший. Тому, він має дуже високу оцінку серед своїх професійних колег.

Ярославський показав, як просинається з Мартиновською
Володимир Ярославський

Володимир звик на “МастерШеф” пояснювати все на власному прикладі, оскільки для нього важливо, щоб нове покоління кухарів було професійним та мало змогу робити такі страви і проєкти, які б могли підкорювати світ, а не лише Україну.

Ярославський з тих професіоналів, які можуть поєднувати навіть найскладніші продукти і робити з цього цукерку, звісно, не в прямому сенсі цього слова. Його рецепти підкорюють серця і змушують приходити гостей до його ресторану знову і знову. А от всі учасники шоу “МастерШеф” захоплені його професіоналізмом та простотою. Адже він завжди готовий допомогти тим, хто просить його розповісти, підказати чи показати як і що варто готувати і до чого йти.

Але для своїх страв Ярославський обирає лише якісні продукти, які він використовує при готовці власних цікавих та авторських блюд. Іноді ці продукти бувають неймовірно цікавими та навіть дивними. Проте з цього виходить щось неймовірне.

Днями шеф показав, який цікавий букет він знайшов досить дивний літній букет. Судячи з усього він обирає овочі та фрукти на ринках, адже там і вибір великий, і можна одразу знайти все свіже та натуральне. Тож, Ярославський показав, цікавий букет з маленької моркви.

Букети від Ярославського
Букети від Ярославського

Кожен професійний кухар точно оцінить такий здоровий літній букет, який виглядає достатньо незвично та приголомшливо. Наприклад, Оля Мартиновська могла б зрадіти такому букету і дати йому раду на своїй кухні.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.