Троє дітей і жодна не від Аіди Ніколайчук: Ігор Кондратюк показав жінку, з якою створив сім’ю по молодості

Ігор Кондратюк за роки роботи на телебаченні заробив репутацію зразкового сім'янина. Однак, даний образ він майже не використовує в шоу-бізнесі і рідко показує родину.

Ще 10 років тому Ігор Кондратюк взагалі неохоче говорив про свою родину і показував її пресі. Втім, після пліток про його службовий роман з Аідою Ніколайчук, ситуація дещо змінилася. Зокрема, зірка почав частіше згадувати про свою дружину Олександру Городецьку публічно, а також розповідати про сімейні справи.

Ігор Кондратюк показав, як виглядає його дружина

Так, разом з благовірною Ігор проживає в шлюбі більше 20 років. У пари народилося троє дітей. Обидва сини залишилися в Україні і на даний момент продовжують перебувати на батьківщині. А от молодша дочка Поліна навчається в Сполучених Штатах Америки.

Діти Ігоря Кондратюка
Ігор Кондратюк показав, як виглядає його дружина

Після 24 лютого сім’я швидко евакуювалася з Київщини. Деякий час вони проживали в офісі у Львові, і через декілька місяців змогли повернутися додому.

Дружина Ігоря Олександра неактивна в соціальних мережах і допомагає чоловіку з його компанією. Зокрема, Городецька є фінансистом, а тому добре управляє рахунками.

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
Ігор Кондратюк показав, як виглядає його дружина

Коли Ігорю ставили питання стосовно його почуттів до Ніколайчук, він завжди відповідав, що його простою вродою не підкориш. Мовляв, він спочатку звертає увагу на інтелект жінки. І в це важко не повірити, адже сам Кондратюк славиться своєю ерудицією та знаннями в різних сферах.

Коли ж продюсер отримав запитання стосовно відсутності співпраці зі своєю колишньою підопічною, все стало ще набагато зрозуміліше. Ігор пояснив, що виконавиця не підходила йому за темпераментом. Мовляв, вона була дуже холодною та неприступною, а тому він одразу зрозумів, що вони не спрацюються.

Нагадуємо, що Аіда пішла своїм шляхом і через деякий час навіть дала сольний концерт, на який Ігор Кондратюк також не прийшов. Красуня продовжує будувати творчу кар’єру, і хоча не збирає стадіони, має лояльну аудиторію, яка з нетерпінням чекає на кліпи від артистки. А от її відео з кастингу стало популярним далеко за межами України, адже тоді жінка продемонструвала неабиякий талант та навички у вокалі.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.