Молода дружина Віктора Павліка показала круглий живіт на останніх термінах вагітності: “Перед пологами”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова показала архівні знімки, на яких постала вагітною. Як це було?

2 роки тому знаменитий український виконавець Віктор Франкович Павлік став батьком вчетверте. У чоловіка народився синочок, якого назвали Михайлом. Дитина стала великою відрадою для музиканта, адже не так давно він втратив сина Павла, який помер від саркоми.

Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком
Молода дружина Віктора Павліка Репяхова показала круглий живіт

Для молодої дружини Павліка Катерини хлопчик є первістком. Так як Репяхова веде свій блог в соціальній мережі Instagram, усю вагітність підписники мали можливість слідкувати за її протіканням.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова показала круглий живіт

Ба більше, наближаючись до дня пологів, Катерина все більше і більше показувала своїм фанатам про власний досвід материнства. І все ж таки деякі кадри вона залишила для приватного використання, а деякі для архіву, який має можливість публікувати зараз.

Так, 15 червня Михайло святкує свій другий день народження. А тому на честь свята зіркова мама показала публіці знімки з пологового.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова показала круглий живіт

На деяких фотографіях Катерина постала з великим животом, а на деяких вже показала новонародженого. Так як немовлят не прийнято показувати аудиторії, велику кількість кадрів саме цього порядку підписники в очі не бачили.

Нагадуємо, що не так давно Катерина натякнула на те, що розраховує незабаром народити дівчинку. Окрім того, що блогерко публічно вибирала ім’я для дочки, вона не приховує, що пластичну операцію, про яку мріє вона зробить лише після народження другої дитини. Тобто ще одна вагітність входить у плани Катерини, але невідомо, коли вона збирається їх реалізувати.

При цьому блогерка є дуже зайнятою людиною, адже окрім медійного простору займає бізнес-сферу, а також продовжує допомагати своєму чоловіку з концертною діяльністю. З Михайликом Катерині допомагає її матір. А тому хлопчик зростає у доволі гармонійній атмосфері разом з люблячим батьком, уважною мамою, а також бабусею, яка завжди готова прийти на поміч. До того ж хлопчик вже декілька разів був у гостях у своєї тітки в Ізраїлі.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.