Даша Кацуріна вагітна? Володимир Дантес присвятив пісню новій коханій та зняв її у кліпі. Живіт побачили всі

Український співак та шоумен Володимир Дантес представив публіці нову пісенну роботу, в якій знялася кохана Даша Кацуріна. В коментарях користувачі запідозрили, що дівчина при надії.

Українські зірки ладні помилятися у виборі своєї половинки, так само як і звичайні люди в суспільстві. Після розлучення з колишньою дружиною Дорофєєвою, Дантес отримав чималу підтримку від аудиторії, а згодом зміг публічно зізнатися, що закоханий у дівчину, з якою колись товаришував.

У своєму Instagram Володимир поділився новою відеоробою на трек “Чуєш”, де присвітив його своїй дівчині Даші, друзям та найріднішим людям поруч. Подякував всій команді, а також коханій, яка стала однією з головних героїнь кліпу.

“Відео – наче сюрреалістичний сон, але головне залишається незмінним – поруч кохання, друзі, я вдома і все добре. Дякую всім друзям, знайомим, хто відгукнувся і знімався разом зі мною. Даша, ти неймовірна як і в житті, так і в кліпі. Кохаю”, – зазначив Дантес.

Володимир Дантес присвятив пісню новій коханій та зняв її у кліпі

В коментарях користувачі почали обговорення, мовляв, чи насправді вагітна Даша Кацуріна й запевняють, що такого роду чуток ширилися мережею давно. Однак відповідь на цікаве питання, підписники від Володимира не отримали. Проте, якщо припустити, що дівчина Дантеса таки вагітна, то надалі округлий живіт приховувати буде ще складніше, тому молодята ощасливлять прихильників цією звісткою.

Володимир Дантес присвятив пісню новій коханій та зняв її у кліпі

Нагадаємо, про розлучення зіркового подружжя Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої стало відомо у 2022 році, а влітку цього ж року ексдружина оголосила про початок нових стосунків з ресторатором Мішею Кацуріним, колишнім чоловіком Даші.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?