Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

Зараз Арсен Мірзоян постійно знаходиться у роз’їздах, і майже не світиться вдома. Артист то у концертній залі, то на сцені, то разом з захисниками записує смішні відео.

У такі моменти велика кількість сімей проходить через вельми непрості періоди в стосунках. Наприклад, Роман Недзельський взагалі дізнався, що дружина подала на розлучення, не попередивши його.

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків

Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття
Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків

З’являлися і чутки про те, що у Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко не все гаразд в стосунках. Особливо в той період, коли співачка знаходилася за кордоном, і разом з дочкою перебувала у Великобританії.

Тоді Тоня дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що хоча в них з благовірним і були серйозні непорозуміння у зв’язку з розлукою, але вони змогли її подолати, зокрема завдяки тому, що Арсен Мірзоян одразу ж почув свою дружину і зробив усе необхідне.

Попри те, що пара вже багато років у шлюбі Арсен також не забуває тішити свою кохану і робить їй коштовні подарунки. Зокрема, на день народження він подарував їй дорогу сукню, про яку вона мріяла, але ні бренду, ні вартості не назвав.

“Я подарував їй сукню, яка їй дуже подобалася. Тоня жалілася, що дорогувато. А я відповів: “Давай, ти не будеш вирішувати дорогувато чи ні, я просто подарую тобі цю сукню”, – зізнався Арсен в програмі “Люкс ФМ”.

Варто відмітити, що звичайні сукні від Версаче чи Дольче Gabbana можуть коштувати 100-200 тисяч гривень, а сукні від кутюр у 10 разів більше.

Залишається сподіватися, що Тоня Матвієнко використає можливість, одягни дану сукню на телевізійний захід і під час інтерв’ю розповість, що саме її їй подарував чоловік Арсен Мірзоян. Тоді вся країна зможе оцінити цю красу.

Поки що Тоня Матвієнко на світських заходах не з’являється, та й самих івентів окрім благодійних майже не відбувається.

Схожі статті