Аліна Гросу показала чоловіка, який підкорив її серце – після колишнього Полянського знайшла своє “Сонечко”

Відома артистка України Аліна Гросу показала рідкісні кадри зі своїм двоюрідним братом Артуром та поділилася теплою зустріччю з близькою їй людиною.

Музична виконавиця одного разу вже показувала публіці брата Артура і зізналася, чому для неї ці зустрічі по-своєму особливі. Аліна Гросу повідомила, що чоловік давно живе в Чикаго, а також згадала, як в дитинстві вони багато часу проводили разом, проте згодом хлопець перебрався жити до іншої країни.

Знаменитість зізналася, що саме він наштовхнув дівчину на кардинальні зміни в її житті, а також дякує Артуру за підтримку та поштовх до дій. На опублікованій світлині, зірка з двоюрідним братом вразили щасливим виглядом від зустрічі, адже посмішка не сходила з їхнього обличчя ще довгий час.

“Сонечко, яке я так рідко бачу. Мій брат”, – розповіла Аліна.

Аліна Гросу показала чоловіка, який підкорив її серце

Окрім цього, співачка може похизуватися ще двома братами: старшим Романом Каланджієм, який, до речі, є зведеним родичем від попереднього шлюбу мами та молодшим Михайлом, який з’явився на світ у 2017 році. Маленького хлопчика вирішили назвати на честь батька Аліни, якому на той момент було 50 років, а мамі зірки Ганні – 54 роки.

Нагадаємо, що публічна особистість прокоментувала розрив стосунків з російським актором Романом Полянським. Користувачі соціальних мереж невпинно намагалися вияснити, що відбувається між парою. Аліна зазначила, що в подробиці вдаватися не хоче, однак розповіла, що причиною розставання стала її власна помилка, коли вирішила показувати особисте життя на загальний простір.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
Аліна Гросу та Роман Полянським

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?