Після низки скандалів через втечу з України Влад Яма потрапив у лікарню в США: довірився західній медицині

Знаменитий український хореограф Влад Яма вийшов на зв'язок з американської лікарні, але поквапився заспокоїти шанувальників та коротко описав стан справ.

Взимку 2021-го Влад Яма за своєю сімейною традицією знаходився з дружиною та сином в Сполучених Штатах Америки. Саме у цій країні вони проводять кожні зимові канікули. І цей вибір очевидний, адже хореограф неодноразово говорив про те, що мріяв переїхати саме туди.

Влад Яма показав, як виглядає його єдиний син Леон
Влад Яма показав кадри з лікарні в Сполучених Штатах

Влад Яма показав кадри з лікарні в Сполучених Штатах

Повернувшись в Україну, Влад ненадовго затримався, і вже через декілька тижнів опинився у Флориді. Хоча спочатку приховував цей факт. Шанувальники швидко розсекретили місцеположення зірки, а він через декілька місяців пояснив, що встиг виїхати з України до того, як для чоловіків закрили кордони.

Хореограф Влад Яма показав фото зі свого весілля
Влад Яма показав кадри з лікарні в Сполучених Штатах

До даної тези більшість поставилося зі скептицизмом. Навіть деякі колеги артиста відкрито говорили про те, що це фізично неможливо. Танцюрист досі знаходиться разом зі своєю сім’єю в Маямі, а на критику завжди відповідає однаково: мовляв, допомагає Україні грошима і вважає себе набагато кориснішим за кордоном.

За цей час Влад встиг не тільки взяти участь у безлічі благодійних акцій, але влаштуватися на роботу. Зараз хореограф викладає у танцювальній школі. Його син Леон тим часом асимілюється і відвідує початкову школу.

Життя в еміграції артисту тим не менш здається доволі непросто, адже окрім постійної критики зі сторони співвітчизників Влад зіштовхуються з проблемами фінансовового характеру, а також дуже сумує за домом, про що говорить постійно. Стаються негаразди й іншого характеру.

Нещодавно артист оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показав, як його син проходить обстеження в лікарні.

Влад Яма показав кадри з лікарні в Сполучених Штатах

Щоб не змушувати свою аудиторію хвилюватися Влад одразу ж дав зрозуміти, що все в порядку і тривожитися не варто. Втім, мету візиту до лікаря також не уточнив.

Залишається сподіватися, що це була лише запланована зустріч зі спеціалістом, який перевірив здоров’я дитини.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?