29-річна дружина Павліка Катерина Репяхова в обтислій сукні не приховує живіт на останніх термінах – дівчинка?

29-річна дружина Віктора Павліка Катерина показала світлину з великим округлим животом й не приховала свого цікавого положення. Невже зіркове подружжя чекає на поповнення?

Від самого початку шлюб музиканта Віктора Павліка та молодої концертної директорки викликав подвійні відчуття, адже дехто переконаний, що дівчина увела з під носа чоловіка в колишньої, третьої дружини Лариси Созаєвої.

Відомо, що Катерина була ярою фанаткою творчості Віктора, тому в юному віці навіть не запідозрювала, що дарує квіти після виступу майбутньому чоловікові. Офіційно скріпити стосунки шлюбом наважилися у 2020 році. На той момент вони були знайомі 5 років.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Дівчина стверджує, що не руйнувала стосунки Павліка та Созаєвої й запевняє, що колишні вже не жили разом. Розповідає, що у Віктора Франковича були проблеми зі спиртними напоями й перебороти залежність допомогла саме вона.

Катерина Репяхова в обтислій сукні не приховує живіт на останніх термінах

Нещодавно 29-річна дружина Павліка у своєму Instagram-блозі показала світлину в білій обтислій сукні довгої довжини на останніх термінах вагітності. Дівчина позувала на професійну фотокамеру в студії, аби залишити в пам’яті ті прекрасні моменти для жінки, яка незабаром стане мамою.

Ці фото з архіву, де Катерина згадала, як чекала на появу свого сина Михайла у 2021 році. Розповіла, що після свого дня народження 13 червня, народила хлопчика вже 15.

Дружина Павліка Катерина Репяхова в обтислій сукні не приховує живіт на останніх термінах

“Вагітність – який це щасливий і водночас хвилюючий період життя. Бажаю стати мамочкою кожній дівчині, яка про це мріє”, – написала Репяхова.

Схожі статті