“Мій найкращий”: Світлана Лобода показала, хто зміг приборкати її серце – буде вірним все життя й чекати вдома

Світлана Лобода – відома артистка українського походження, яка активно займається благодійністю й повернулася з росії від початку повномасштабної війни. Показала, хто зміг приборкати її серце.

Світлана Лобода змогла реабілітувати свою репутацію в очах українців після того, як активно почала доводити не словами, а діями, що є справжньою патріоткою та громадянкою України.

Однак деякі медійні колеги щирості співачки не вірять, наприклад, гуморист Євген Кошовий, який переконаний – зірка повернулася, бо збагнула її в російській федерації нічого не чекає, а світлини на фоні зруйнованої Бучі може зробити кожен. Водночас співак Олександр Пономарьов став на захист артистки, мовляв, вона хоч із ваганнями, але покинула країну, в якій будувала успішну кар’єру та плани на життя, тому вчинок заслуговує на повагу.

Світлана Лобода показала, хто зміг приборкати її серце

Світлана Лобода у своєму блозі показала чоловіка, який приборкав її прихильність, любов та увагу й кожного вечора вірно чекає на повернення співачки додому. Знаменитість продемонструвала світлину свого домашнього улюбленця, пухнастого біло-рудого песика, який добрим поглядом замилував користувачів мережі.

“Мій найкращий друг”, – підписала світлину Лобода.

Світлана Лобода показала, хто зміг приборкати її серце

В коментарях підписники подарували багато компліментів улюблениці та її другу за красивий та милий вигляд, а також подякували їй за благодійну діяльність.

Нагадаємо, що після трагедії на Каховській ГЕС Світлана Лобода надала квартиру в столиці для проживання сім’ї, чий рідний дім було знищено росією. Також зі своєю командою передала 100 000 грн благодійній організації “Клуб Добродіїв” для допомоги діткам та їхнім родинам.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.