Після розставання з росіянином Полянським: 28-річна Аліна Гросу припала до іншого та показала, як його любить

Минулого року знаменита українська співачка Аліна Гросу повідомила про те, що вона розірвала стосунки з бойфрендом-росіянином Романом Полянським.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу близько півтора року перебувала у стосунках з російським актором Романом Полянським. Подейкували, що з ним артистка почала зустрічатися, будучи у шлюбі з Олександром Комковим. Однак, сама Аліна неодноразово дану інформацію спростовувала.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
28-річна Аліна Гросу припала до іншого

Ці взаємини здавалися ідеальними, аж допоки не почалася повномасштабна війна. Роман спочатку зник з інформаційного простору. Згодом фанати почали помічати, що він не з’являється і у публікаціях його коханої. Спершу Гросу заперечувала розставання, але згодом робити це не мало сенсу.

Аліна Гросу показала свого брата, який живе в США

Все стало зрозуміло, коли Аліна перенесла операцію в Україні. Тоді поруч з нею не було нікого, окрім її сім’ї. Тим часом Роман встиг засвітитися на заході у москві, розставивши усі крапки над “і”.

Аліна ж прийняла рішення переїхати на деякий час до Сполучених Штатів Америки. Там вона проходить курси підвищення акторської майстерності. Навчання проходить в Каліфорнії, і потребує серйозних витрат, а також зусиль, адже пропускати не можна.

На допомогу у незнайомій країні Аліні прийшов її брат. Чоловік проживає в іншому штаті, але декілька разів родичі все ж таки побачилися. Нещодавно Аліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з братом.

Аліна Гросу показала свого брата, який живе в США

У кадрі вони обіймаються на тлі вечірнього міста. При цьому Аліна одягнена у шовкову сукню, а поверх накинула куртку.

У дописі до публікації Гросу настала приховувати своїх найкращих почуттів до родича і проявила до нього максимум уваги.

Нагадуємо, що до 24 лютого Аліна та Роман активно планували своє подальше життя. Зокрема зірки обговорювали з журналістами майбутнє весілля, придбання спільного будинку і навіть народження дітей. Колишній чоловік співачки ж встиг одружитися знову і стати батьком. Тим часом Аліна поки що концентрується саме на своєму здоровʼї, адже реабілітація їй далася дуже важко.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.