Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу в Туреччині привчає доньці патріотизм: жовто-блакитне всюди

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить час разом з дочкою Софією та падчеркою на своїй батьківщині в Туреччині.

Коли Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу розлучилися, їхня спільна дочка Софія була зовсім маленькою. Криза у стосунках розпочалася ще тоді, коли артистка була вагітною. Кароліна розповідала, що поки вона у цікавому положенні роз’їжджаються різними містами у рамках свого концертного туру, турецький бізнесмен їй зраджував, про що вона знала.

Мурат Налчаджиоглу показав, як привчає доньці Софії патріотизм

Останньою краплею стали кадри, які потрапили до мережі. На них Мурат сидить у барі з іншою жінкою та ніжно її обіймає. Обійми однозначно мали любовний підтекст. Пара розʼїхалася і 2 роки жила окремо. Після цього відбулося офіційне розлучення. Мурат залишився жити в Києві, а Кароліна обрала Підмосков’я, де поселилася з дочкою.

Мурат Налчаджиоглу показав, як привчає доньці Софії патріотизм

До своєї спадкоємиці Мурат ставився з неймовірною ніжністю, але бачитися з нею не міг за юридичних причин. Згодом він зміг таки налагодити дане питання і дочка регулярно приїжджала до нього в гості. А після початку повномасштабної війни в Україні Софія взагалі дуже часто взялася проводити час разом з татом та його новою сім’єю.

Мурат Налчаджиоглу показав, як привчає доньці Софії патріотизм

Так, нещодавно Марат одружився на українці Лілії Реус. У жінки є дочка від попередніх стосунків. І, здається, що зведені сестри прекрасно поладнали. Зараз сімейство знаходиться в Туреччині, де молодята проводять медовий місяць.

Нещодавно Мурат оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому показав, що любов до України повсюди, і навіть їхнє житло нею пронизане. Дівчата тримають у руках поролонові іграшки у патріотичних кольорах. Тож безсумнівно Софія пам’ятає про свою історичну батьківщину і, судячи з усього, її підтримує.

Нагадуємо, що після 24 лютого фанати Ані Лорак довго очікували на позицію від неї. Натомість співачка спочатку зникла, а потім дала інтерв’ю, яке зруйнувало її репутацію в Україні вщент. Зараз концерти артистки скасовують як в російській федерації, так і в Україні. В Європі вони ж проходять з великими складнощами, адже активісти не бажають бачити зірку і там.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?