Анна Богдан після розставання з Михайлом Заливако опанувала новий вид зброї: “Віддача така нормальна”

Анна Богдан стала відомою на всю Україну завдяки своїй яскравій участі у найромантичнішому проєкті "Холостяк". Там дівчина змогла проявитися та підкорити серце головного героя.

Аня дійсно стала дуже яскравою дівчиною на проєкті, оскільки вона з самого початку мала певну мету – завоювати прихильність Михайла Заливако. І дівчина взагалі не зважала уваги на інших учасниць. Вона не збиралась заводити з ними дружні стосунки, ділитися своїми переживаннями та думками з приводу власних почуттів до холостяка.

Аня і Михайло
Аня і Михайло

Спочатку своєї участі Анна не була настільки відверта, як у фіналі, адже вона соромилась багатьох речей, це нові обставини, нові люди, всюди камери, і це дуже незвично, проте кожна учасниця знає, куди вона йде і які умови на проєкті. Тому, варто бути готовими до всього, що може статися на шоу.

Після перемоги Аня та Михайло довго будували свої стосунки, вони подорожували, жили разом та звісно ж мали не лише щасливі моменти, але ними вся країна дійсно захоплювалась. Та влітку 2022 року пара вирішила розійтися, причина досі невідома, але рішення було прийнято спільно.

І зараз Богдан та Заливако живуть окремо і мають своє життя, де тепер немає місця одне одному. І Богдан, наприклад, почала досить активно займатися собою і своїм тілом. А також присвячувати час своїм бажанням.

Так, наприклад, днями жінка вирішила показати як вона вміє підкорювати різну зброю. Виявляється дівчина вже давно вчиться стріляти з різних видів зброї. Тож, Аня виклала фото і написала:

“Подобається працювати зі зброєю, стріляла з різних, але з помпової рушниці стріляла сьогодні вперше. Скажу чесно віддача така нормальна була. Плече трохи боліло і було червоне, але емоції отримала”.

Сторіс Анни
Сторіс Анни

Тож, Богдан опанувала для себе щось нове та цікаве, а зброя, як багато думає загалом не для дівчат, проте це ж просто захоплення.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.