Від булої краси не залишилось ні сліду: як виглядає Оксана Марченко, яка очей від пластики закрити не може

Ще 10 років тому знаменита українська телеведуча Оксана Марченко уособлювала в собі вроду, жіночність, елегантність, освіченість та добродушність.

Багато років Оксана Марченко залишалася взірцем елегантності та натуральної вроди. Її образи підкорювали з першого погляду, але цей час залишився далеко позаду. 9 років тому репутація телеведучої серйозно постраждала через зв’язок з Віктором Медведчуком. Однак, продюсери телеканалів і оточення зірки дали шанс знаменитості, який вона не виправдала.

Оксана Марченко показала, як виглядає зараз

Так, поступово оточення Оксани змінювалося, і змінювалася вона сама. Розкішні сукні замінили хустки та окуляри, а живе та наповнений емоціями обличчя повністю лишилося своєї міміки.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Оксана Марченко показала, як виглядає зараз

Останні декілька років Оксана брала участь лише у власних проєктах. Мова йде про православні шоу. Мабуть саме тому глядачі не помічали деяких деталей, які кинулися одразу ж в очі після початку повномасштабної війни.

Коли відбувся арешт Віктора Медведчука Оксана Марченко записала публічне звернення до найрізноманітніших політиків, у тому числі до турецького президента Реджепа Ердогана. У кадрі вона постала з обличчям, яке було наче паралізоване. Зокрема аудиторія звернула свою увагу, що очі Оксани жодного разу не заплющилися. Навіть ходили чутки, що це взагалі була не Марченко.

Оксана Марченко показала, як виглядає зараз

Пізніше телеведуча взяла участь у прес-конференції, на якій сиділа з маскою на обличчі. Коли журналісти попросили зірку зняти її, вона відмовилася, посилаючись на свій зовнішній вигляд.

Пояснення у мережі знаходилися найрізноманітніші: від невдалої пластики до повної заміни Оксани Марченко. Подейкували, що це просто акторка, яку загримували під телеведучу.

Як тільки Віктора Медведчука обміняли, Оксана Марченко припинила з’являтися на людях. Хоча неодноразово вона приїжджала на територію України, щоб владнати юридичні питання. На даний момент у сім’ї велика команда юристів, які боряться за збереження їхнього майна.

Марченко більше не публікує гнівних публікацій, поводиться доволі стримано і зайвий раз намагається уникати спілкування з журналістами, що і не дивно після пережитого фіаско.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.