Переможець “МастерШеф. Професіонали-4” Артем Кабулахін вперше показав свою маму: ошатна жінка в окулярах

Антон Кабулахін став дуже відомим завдяки перемозі у головному кулінарному шоу України "МастерШеф", де він проявив свій професіоналізм та зміг довести всій країні, який він гарний кухар.

Після участі у подібних проєктах велика кількість учасників стають відомими, людей починає цікавити не лише їхня професійна діяльність, а ще й життя за межами кухні. Тобто, їхнє реальне життя, яке наповнене своїми фарбами життя, хобі, люди, з якими вони спілкуються та проводять свій час.

Артем Кабулахін

Оскільки Артем здобув очікувану перемогу, то він автоматично вважається найкращим учасником та професіоналом сезону. Його меню на фіналі просто підкорила суддів, адже у концепції Кабулахіна входила дуже цікава ідея, він зробив краєвиди України їстівними. Сам уявив та збалансував смаки, вигадав назви та приготував це. А також подачі страв Артема були неймовірно креативними, і напевно це найбільше вразило суддів проєкту.

Та насправді після завершення шоу Артем вирішив частіше ділитися новинами у соцмережах та розповідати про своє реальне життя, людей, які його оточують, а також про роботу, бо це величезна частина його життя.

Днями Артем вирішив показати, як проводить час зі своєю мамою. Чоловік дуже схожий на свою матусю, а вона у нього виглядає досить молодою та стильною жінкою. Жіночка носить окуляри, має гарну модну зачіску – боб-каре з чубчиком. А в її очах можна прочитати добрі наміри по життю.

Артем з мамою

Кабулахін виглядає дуже щасливим знаходячись поряд зі своєю мамою, саме з нею він провів свій ранок перед тим, як йти у справах та  багато працювати й знову та знову доводити свій професіоналізм та радувати людей смачними стравами, які точно будуть до вподоби гостям тих закладів, де працює Артем.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.