Наталія Могилевська відгуляла гучне, але таємне весілля: у нареченого і лисина, і навіть імʼя як у Ями

Відома українська співачка Наталія Могилевська безумовно є бажаною гостею на безлічі заходів, у тому числі мова йде про весілля та церемонії одруження.

Історія стосунків легендарної української виконавиці Наталії Могилевської та музиканта Влада Дарвіна бере свій початок з кінця двотисячних. Знаменитості познайомилися на етапі зйомок проєкту “Фабрика зірок”.

Тоді усі задіяні у зйомках, а також телеглядачі розуміли, що частина нікому невідомих учасників згодом стане зірками і ще неодноразово потішить індустрію своєю творчістю. Втім, передбачити, хто саме стане частиною світського суспільства, а кого назавжди забудуть було неможливо.

Наталія Могилевська поділилася кадрами з весілля Влада Дарвіна

Влад Дарвін здебільшого полюбляє перебувати в тіні. Він створює неймовірні композиції, які полюбляють українські артисти і з захватом їх викуповують. Чоловіка кличуть на різноманітні світські заходи, його контакти мають майже усі. Однак на телебаченні він з’являється не так часто, як хотілося б.

Наталія Могилевська поділилася кадрами з весілля Влада Дарвіна

Тим не менш, на його дружбу з зірками це не впливає. Декілька років тому Влад прийняв рішення одружитися. Чоловік влаштував дуже розкішне та неймовірно незвичне торжество у столиці.

Зокрема, найперше, що кидається в очі — це дрес-код. Усі гості мали бути у червоних або чорних нарядах. Наречені ж були в білому. Саме весілля мало гавайський стиль, а ввечері на банкеті гості мали ексклюзивну можливість спостерігати за незвичайним шоу, в якому брали участь і самі молодята.

Наталія Могилевська поділилася кадрами з весілля Влада Дарвіна

На святі засвітилося безліч зіркових гостей. Окрім Наталі Могилевської були присутні Соломія Вітвіцька, Світлана Тарабарова та інші. Судячи з фотографій Наталія прийшла без супроводу, однак вона могла передбачливо не фотографуватися разом зі своїм кавалером.

Нагадуємо, що за останнє десятиріччя Наталя Могилевська не обговорювала з журналістами своє особисте життя та не розкривала особистості своїх обранців. Після початку повномасштабної війни в Україні вона вступила у стосунки з таємничим чоловіком, який змусив її повірити, що вона зможе побудувати з ним родину. Про нього відомо мало: чоловік довго жив за кордоном, старший за Наталію Могилевську і знайомий з нею більше 20 років.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.