Їй уже 30, у неї сережка в носі та біле волосся: Святослав Вакарчук показав дочку, яку виростив з Фонарьовою

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук усі 30 років свого шлюбу з Лялею Фонарьовою щосили намагався захистити родину від уваги преси.

Поки інші зірки запрошували журналістів до себе додому та показували маєтки, в яких проживають, розповідали про дітей, плани на поповнення, тощо, Вакарчук та його обранець ця якщо і заговорювали про щось, то здебільшого про творчість.

За офіційною версією: у цих двох ніколи не було спільних дітей. Але в їхній сім’ї дітлахи були. Мова йде про Діану Тарасюк — рідну дочку Лялі від попередніх стосунків.

Святослав Вакарчук показав дочку, яку виростив з Фонарьовою

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук показав дочку, яку виростив з Фонарьовою

На даний момент дівчині має бути 30 років, а вже влітку виповниться 31. Вона має дуже привабливу зовнішність, яку безумовно успадкувала від своєї красуні-матері. Діана має біле волосся, яке безсумнівно фарбує, пірсинг у носі, елегантний стиль одягу, струнку фігуру.

Примітно, що дівчина також отримала блискучу освіту, і зокрема проходила магістратуру у університеті у Великобританії, коли вступила в 2016-му.

Святослав Вакарчук показав дочку, яку виростив з Фонарьовою

Вибір пав на престижний Ноттінгемський університет (Nottingham Trent University). Діана вступила на спеціальність International Fashion Management (міжнародний менеджмент у сфері моди). Цей виш є одним із десяти найбільших у країні.

Примітно, що які стосунки у дівчини з вітчимом насправді невідомо. Святослав Вакарчук ніколи не заговорював про падчерку у своїх інтерв’ю і намагався згадувати про неї по мінімуму у коментарях.

Зараз же їхньої родини більше немає. Святослав Вакарчук повідомив 2021-у, що розлучається зі своєю дружиною, і незабаром став батьком. Первістка Івана йому подарувала продюсерка Євгенія Яцута.

І що примітно, досі невідомо, в якому статусі знаходяться музикант та його обраниця. Деякі вважають, що Вакарчук знову таки не наважився одружитися.

Втім, після народження Івана вже через рік стало відомо, що в нього народилася ще й дочка Соломія. Окрім того, в Євгенії також є спадкоємиця від попередніх стосунків, але Софія на даний момент ще дуже маленька.

Схожі статті