Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна завжди намагалася справити враження успішної жінки, яка може похвалитися не лише карколомною кар’єрою, а й досягненнями на особистому фронті. Щоправда, останнім часом “репутація” зірки трохи “похитнулася”.

Що приховує Маша Єфросиніна
Що приховує Маша Єфросиніна

Так, скандальний Блогер Богдан Беспалов, який викрив не одну таємницю знаменитостей, розкрив деякі подробиці з особистого життя Єфросініної, яке вона ретельно приховує. Як стверджує власник ТГ-каналу пліток, шлюб телезірки “тріщить по швах” і Маша перебуває “на межі розлучення” зі своїм чоловіком – Тимуром Хромаєвим, який бореться з російськими окупантами у складі ЗСУ.

Посилаючись на власні джерела з близького оточення зіркової пари, блогер розповів, що чоловік Маші Єфросініної скаржився, що дуже втомився від постійний істерик дружини, яка сидить на заспокійливих, що його все дістало і чоловік не в змозі “вивезти” серйозну кризу у відносинах.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

Нагадаємо, що в одному зі своїх інтерв’ю Єфросиніна зізналася, що дуже стурбована і змінами у відносинах із чоловіком, який останнім часом став дуже закритим.

На своєму YouTube-каналі Беспалов також пов’язує розлад між подружжям із політичними амбіціями Хромаєва. Нібито, дружина завдає їй серйозної “репутаційної шкоди” своїм “своїм вічним ниттям”.

“Все починає сипатися, як картковий будиночок”, – каже Беспалов.

Блогер упевнений, що невдовзі Марія та Тимур розійдуться, адже на карті майбутнє, кар’єра, амбіції та великі гроші кожного з членів зіркової родини, якою вони дуже дорожать.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Беспалов стверджує: “Розійдуться по-тихому і тягнути інтригу”.

На завершення програми блогер розкрив ще одну неприємну деталь. Нібито, у чоловіка Єфросинону Тимура Хромаєва з’явилася “нова симпатія”.

“Зациклено зовсім не на дружині”, – стверджує блогер, посилаючись на чутки навколо пари.

Зазначимо, що сама Єфросиніна поки що не відреагувала на скандальне “викриття” і продовжує мовчати.

Схожі статті