Дружина-донеччанка Сергія Притули показала романтичне фото з коханим: на вулиці поцілував її в носик

Важко уявити, щоб Сергій Притула дозволяв собі проявляти почуття до жінки в ефірі будь-якої програми. Однак зірка давно вийшов з даного формату, а також демонструє неймовірні зміни поведінки в публічному просторі.

Свого часу глядачі мріяли почути про те, що Сергій Притула насправді перебуває у романі з Ольгою Фреймут. Колись партнери справляли враження до нестями закоханих, які не можуть втриматися, аби не зачепити одне одного. Зірок охоче брали у найрізноманітніші програми, а вони підігрувати фантазії шанувальників. Але все добре чи погане рано чи пізно закінчується. Завершився і цей етап.

Дружина Сергія Притули поділилася романтичним знімком з ведучим. Оля Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан на Підйомі

Ольга Фреймут неодноразово випробовувала нерви свого друга на міцність, і в певний момент Притула прийняв рішення про повне розірвання взаємин. Останньою краплею став саме жарт Ольги щодо імовірних романтичних почуттів Сергія до неї. Зірка оприлюднила обрізане привітання від Притули на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Телеведучий такого вчинку не оцінив.

Дружина Сергія Притули поділилася романтичним знімком з ведучим

Вже на той момент перший шлюб знаменитості не мав майбутнього.  Попереду на Сергія чекала нова партнерка по студії, а також нова партнерка по життю. Ольгу Фреймут замінила Леся Нікітюк. Спочатку глядачі прискіпливо ставилися до нової ведучої, але згодом полюбили її ще більше, ніж попередню.

А от в особистому житті на Сергія Притулу чекала прекрасна донеччанка Катруся. На той період у Сергія вже був син від колишньої дружини Юлії. Зірка не ходив навколо і одразу ж побудував зі своєю обраницею міцну родину. Зараз зіркова сім’я виховує двох дочок Соломію та Стефанію. Звісно, старший син Дмитро також багато часу проводить з родиною батька. Зовні це виглядає як ідилія, про яку мріють мільйони жінок.

Дружина Сергія Притули поділилася романтичним знімком з ведучим

Наприклад, нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр з ведучим та показала, як він цілує її в носик. Примітно, що раніше Притула не дозволяв собі таких проявів почуттів. Але жіноча любов здатна розтопити будь-яке серце і наповнити його суцільною ніжністю.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.