Катя Репяхова показала букет нареченої і обручку, яка змінила її статус назавжди: “Що тут у нас відбувалось”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова заінтригувала мережу новим кадром, який зірка зробила з автомобілю.

Як відомо, у Віктора Павліка та його молодої дружини Катерини не було пишного весілля. Дана ситуація була зумовлена декількома факторами, але найголовніший — нещодавня смерть його сина Павла, який довго боровся за життя за саркомою. Блогерка розраховувала, що незабаром все ж таки зможе влаштувати розкішне торжество, але вагітність не дала їй можливість зробити цього.

Згодом Катерина насолоджувалася щастям материнства, влаштовувала свій бізнес, потім почалася повномасштабна війна. І за увесь цей час звісно було складно підібрати момент, в який варто було-б грати весілля.

Катя Репяхова показала букет нареченої і обручку

Тим не менш, молода дружина виконавця не втрачає оптимізму і завжди говорить, що планує свято і все ж таки його зробить. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка фотографій, на яких вона показала спочатку букет нареченої, потім обручку на безіменному пальці. Зірка натякнула, що відбувається дещо грандіозне, і звісно, перше, що спадає на думку — це весілля.

Катя Репяхова показала букет нареченої і обручку

Згодом Катерина пояснила, що насправді вони з чоловіком просто забули про їхню річницю весілля і вирішили її все ж таки відмітити. Вийшло доволі ніжно та красиво. Зокрема, дружина Віктора Павліка постала на тлі сонця, яке встає.

Нагадуємо, що Катерина Репяхова є четвертою дружиною Віктора Павліка. У зірок закрутився службовий роман, при цьому виконавець на той момент був одруженим. Блогерка відхиляє версію, що вона була коханкою зірки. Запевняє, що не дивлячись на офіційний статус його стосунків з екс-дружиною, фактичних любовних взаємин у нього з нею не було. Мовляв, були разом лише заради сина, який сильно хворів.

Окрім цього, Катерина декілька разів робила публікації, в яких пояснювала, чому не вважає, що розбила родину. Зокрема зірка розповідала про те, як допомогла Віктор Франковичу позбавитися від залежності та знову почати жити нормально. Тим часом з його колишньою дружиною у неї було доволі багато публічних скандалів, аж допоки не дійшла справа до суду. Так, позаминулого року Катерина звернулася до органів зі спробою владнати ситуацію. Позов блогерка виграла, але гроші від Лариси так і не отримала.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.