Ось чому Потап повернувся? Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною: “Ура! Буде малюк”

Шанувальники Насті Каменських найбільше мріють про те, аби почути новину про поповнення в її родині. А тому чекають від неї і на натяки про можливу вагітність.

Теперішній період у кар’єрі Насті Каменських назвати легким неможливо. Артистка зазнає постійної критики за свою поведінку, сльози, за невчасне повернення додому, тощо. І хоча аудиторія розділилася у своїй позиції стосовно співачки, найвірніші їй фанати все одно продовжують підтримувати її творчість та діяльність.

Настя Каменських заінтригувала мережу можливою вагітністю

І одною з найактуальніших тем, пов’язаних з артисткою все ще залишається її бездітність. Фанати з нетерпінням чекають на новину про поповнення в родині співачки, однак бажані слова все не надходять.

Тому не дивно, що часом підписники намагаються вгадати, що Настя Каменських знаходиться в цікавому положенні. І намагаються вони це зробити доволі часто. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постала у розкішному віночку та у сукні з глибоким декольте.

Настя Каменських заінтригувала мережу можливою вагітністю

Талія зірки виявилася доволі округлою, що, вочевидь, і стало причиною підозр щодо її вагітності. Користувачі одразу ж почали залишати під її знімком коментарі стосовно імовірного майбутнього поповнення в родині.

Настя Каменських заінтригувала мережу можливою вагітністю

Однак, зірка як завжди проігнорувала дані закиди, як коментарі наповнені хейтом.

Нагадуємо, що позаминулого року сім’я Олексія Потапенка заздалегідь евакуювалася до Іспанії. Після початку повномасштабного вторгнення сімейство не поверталося впродовж 6 місяців, за що нарвалося на жорстку критику. Потап свою тимчасову еміграцію пояснював серйозними проблемами зі здоров’ям. А зокрема у чоловіка був параліч лицевого нерва.

Але після приїзду пари до України легше у питанні спілкування з аудиторією не стало. Зокрема шанувальники підозрювали, що Настя Каменських та Потап розлучаються. Нові композиції репера здебільшого розлютили публіку, а нещодавнє інтерв’ю співачки стало темою для жартів та глузувань. Окрім цього, Потапа звинуватили у зрадах дружині, однак підтвердити звинувачення не змогли.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?