Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва В’ячеслав показав свою машину: кермує німецьким залізним конем

Легенда українського театру Наталія Сумська та її чоловік Анатолій Хостікоєв мають спадкоємця, який продовжив сімейну традицію та став гідним сином акторської династії.

Колись Анатолій Хостікоєв був мрією усіх українських жінок. Власне і зараз знаменитість користується неабиякою популярністю серед аудиторії. Його дружина Наталія Сумська стала популярна не тільки завдяки безумовному таланту та професійним навичкам, але й вроді та жіночності. Разом ця пара виглядає просто неймовірно та привертає погляди.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва показав свою машину

На жаль, плодом кохання двох колег став лише один єдиний син. Хлопчика назвали В’ячеславом і він успадкував як якості свого батька, так і матері. В’ячеслав Анатолійович пішов стопами своїх батьків та присвятив своє життя театру. Хлопець активно бере участь у виставах, знімається в кіно, а також дублює іноземні фільми. Часто йому доводиться співпрацювати з рідною тіткою Ольгою В’ячеславівною.

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва показав свою машину

Про голлівудські доходи годі й мріяти, але на гідне життя актору безумовно вистачає. Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показав свого залізного коня. Автомобіль марки Volkswagen має доволі охайний вигляд та безумовно обіцяє комфортну поїздку.

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва показав свою машину

У кадр також потрапив невеличкий кіт, який зручно сів на капоті автомобілю.

Про особисте життя В’ячеслава відомо не так багато. Так само як і його батьки актор намагається розділяти публічне та особисте і зайвий раз не спілкується з журналістами на рахунок своєї родини, кохання та проблем. Але декілька років тому стало відомо, що у спадкоємця Наталії Сумської доволі спокійне романтичне життя. В’ячеслав на той момент мав дівчину, з якою жив окремо від батьків. Про весілля та зміну статусу стосунків пари відомо не було. Тим часом його рідна сестра Дарина продовжує жити з матір’ю після проблем у власній сім’ї. Наталія розповідала, що вимушена утримувати дочку та онучку і дуже хвилюється за спадкоємицю, адже вік батьків не вічний, і рано чи пізно Дарина матиме необхідність подбати про себе.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.