Як виглядає стара і нова дружина Олександра Пономарьова: жодна з них – не Марія Яремчук, про яку він так мріяв

Олександр Пономарьов пережив два публічних розлучення, але свій третій шлюб вирішив приховати від зайвих очей. Як виглядає нова обраниця артиста?

Понад 10 років Олександр Пономарьов ревно захищає своє особисте життя та не дозволяє журналістам порпатися у ньому. Втім, зірка не з чуток знає, що таке — публічне розлучення та розставання.

Олександр Пономарьов показав головних жінок у своєму житті

Першою цивільною дружиною Олександра Пономарьова стала дочка композитора Миколая Мозгового Олена. У цьому союзі співак став батьком вдвічі, хоча продюсерка від нього народила лише раз.

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олександр Пономарьов показав головних жінок у своєму житті

Так, Олександр прийняв її дочку від попередніх стосунків Зою як рідну, а також привів на світ спадкоємицю Женю. Причиною розлучення стала закоханість Мозгової в іншого чоловіка.

Жінка запевняла, що фізичної зради не було, однак вона не бачила жодного сенсу залишатися в шлюбі, якщо її серце належало іншому. Стосунків з таємничим розлучником так і не було. А Олександр Пономарьов вже через декілька років офіційно одружився з красунею на ім’я Вікторія Мартинюк. Вона народила йому сина Олександра, а згодом прийняла рішення піти через неможливість перебувати у стосунках надалі.

Як виглядає дорослий син Олександра Пономарьова від шлюбу з другою дружиною Вікторією Мартинюк
Олександр Пономарьов показав головних жінок у своєму житті

Вікторія розповідала, що Пономарьов їй постійно зраджував, а також негідно поводився з нею.

З тих пір свої взаємини з жінками Олександр не афішує. Під час його співпраці з Марією Яремчук активно пліткували про їхній роман. Ба більше, Пономарьов заявив, що зустрічається з зіркою, але дівчина такого жесту не оцінила і публічно спростувала його слова.

Опинившись у незручні ситуації, Олександр Пономарьов заявив, ніби пожартував. Мовляв, жарт виявився вдалим, адже всі повірили. Але частина аудиторії досі впевнена, що між зірками сталося непорозуміння і все ж таки між ними щось було.

Нещодавно Вікторія Мартинюк заявила про те, що у її колишнього чоловіка є цивільна дружина, і її син Сашко добре з нею знайомий. Втім, її особистість жінка не розкрила. Згодом і сам Олександр Пономарьов підтвердив, що на даний момент не вільний і почувається дуже щасливим. Судячи з усього, справа до весілля не дійшла.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.