Тіна Кароль, Анна Кошмал, Даша Квіткова і Ксенія Мішина: красуні, які за останній рік виточили ідеальну фігуру

Кожна жінка в певний період свого життя доходить до тієї думки, що їй варто щось змінювати в собі. Навіть якщо все добре, то або тіло, або душа просять змін. І саме тоді дівчата починають працювати над собою.

Жіночий організм влаштований досить дивно, адже ми маємо купу різних гормонів, які неможливо контролювати, адже це багатогранний процес, який працює сам по собі й лише дає нам певні сигнали про свій стан. І коли жінці не затишно у своєму тілі, це також сигнал який не можна ігнорувати й варто щось робити. Зазвичай на допомогу приходить спорт і правильне харчування. І це дійсно працює, це довели українські зірки.

Анна Кошмал

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Аня молода, талановита і дуже красива дівчина, яка стала зіркою завдяки ролі Жені у легендарному серіалі “Свати”. Саме з цієї ролі й почалась кар’єра Анни. І за всі роки її роботи на телебаченні можна помітити наскільки вона змінилась. Зараз Кошмал має неперевершений вигляд. Аня останні кілька років займається йогою і не їсть м’яса, а також не має шкідливих звичок. Саме завдяки своєму способу життя акторка має ідеальне тіло і чисту шкіру.

Даша Квіткова

Даша Каіткова
Даша Каіткова

Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова довгий час боротися із зайвою вагою після вагітності. Дівчина витратила на це майже 2 роки. І за останній рік Даша змінила своє тіло до невпізнаваності. Такої фігури, як зараз у Квіткової ще не було ніколи. Але все це завдяки рекомендаціям лікаря, спорту і правильному харчуванню.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Ксенія завжди була красунею, але як виявилось, і вона не завжди мала гарні форми, адже Мішина показувала свої фото до. І за останні кілька місяців акторка перевтілилась до неймовірних результатів. Зараз Ксенія має ідеальну фігуру, яку вона зробила завдяки режиму, харчуванню та щоденному спорту.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Українська поп-діва завжди мала проблеми із зайвою вагою, але за останній рік Кароль натренувала своє тіло так, що тепер воно є ідеальним. Все це результат занять йогою та правильне харчування.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.