Після зізнання у майбутньому поповненні Руслана Лижичко показала свій округлий живіт з усіх ракурсів: вагітна?

50-річна українська виконавиця Руслана Лижичко показала шанувальникам, як проходять її репетиції та схвилювала імовірною вагітністю. Чи чекає артистка на дитя?

Як відомо, Руслана Лижичко досить давно мріє стати матір’ю. Вперше про це бажання вона заговорила 2013-го. Але ситуація в країні не дала їй в повній мірі сконцентруватися на своїх планах та відволікла на не менш важливі речі.

49-річна Руслана Лижичко в образі Сонця осяяла литовське телебачення
Руслана Лижичко засвітила округлий живіт під час репетиції

Після цього артистка не згадувала про свої плани публічно майже 10 років. Але напередодні повномасштабної війни в Україні Руслана знову підняла цю тему. Опинившись на сцені, Лижичко заявила, що скоро стане мамою. А в своєму наступному інтерв’ю була вимушена пояснити свої слова. Мовляв, знову має намір завагітніти.

Руслана Лижичко вразила зовнішнім виглядом
Руслана Лижичко засвітила округлий живіт під час репетиції

При цьому виконавиця заявила, що хоче народити сама, а на рахунок усиновлення, хоча і задумується серйозно, але планує зробити це саме після пологів.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт під час репетиції

Після цього розмови про цікаве положення співачки вщухли. Згодом сталося повномасштабне вторгнення, а Руслана знову направила у вас свій фокус саме на батьківщину. Однак, нещодавно Лижичко заінтригувала свою публіку імовірною щасливою новиною.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт під час репетиції

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з репетиції. На них артистка танцює, крутиться та перевіряє звук. Тож підписники змогли розгледіти співачку з абсолютно усіх ракурсів. Завдяки тому, що вона була одягнена у короткі джинсові шорти та кроп-топ неодноразово можна було помітити округлий живіт.

Варто відзначити, що Руслана велику частину свого часу присвячує своїй фізичній підготовці. Її м’язи виглядають просто блискавично, і такий результат необхідно підтримувати постійно. Прес артистки завжди плоский та дуже підтягнутий. І хоча є імовірність того, що округлий животик був спричинений іншими фізіологічними процесами, є великий шанс і того, що артистка виношує дитя. У такому випадку шанувальникам варто очікувати від неї на коментар, адже Руслана не приховує своїх планів на дітей від них.

Нагадуємо, що не так давно Руслана Лижичко потрапила у гучний скандал, повʼязаний з Євробаченням. Зірку не запросили виступати на сцені Ліверпуля, хоча артистка багато років тому зайняла перше місце. Втім, сама зірка не стала роздмухувати проблему та погодилася на заходи у рамках конкурсу, які проводилися не на головній сцені.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.