Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський обійшов Ектора: відкриває ресторани в Англії, Канаді, і не тільки

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар та бренд-шеф, якого поважають не лише в Україні, а ще й за кордоном. Це все через його завзяту і старанну працю.

Ярославський немов живе своєю справою, без кулінарії чоловік не уявляє свого життя, адже приходити на кухню власного ресторану, це завжди приємно та додає гордості. Особливо, коли він багато заради цього працював та з нуля розвивався в одному напрямку, якому він ніколи не зраджував. Для Володі дуже важливо бути потрібним своїй професії, тому він настільки віддано працює досі і не збирається присвячувати своє життя іншим аспектам.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

Наприклад, родини у Ярославського не було, і за його планами не буде, оскільки він не має на це часу. Для Володимира понад усе – це розвиток кулінарії у нашій країні, а також підготовка молодих універсальних та унікальних водночас кухарів. Для нього дуже важливо залишити слід у цій сфері. І саме заради цього Вова вступив до університету й збирається писати наукову роботу з гастрономії. А це вже високе досягнення.

Як відомо, він вже досяг певних висот, адже  2014 році Володимир став бренд-шефом магазину Good Wine у Києві. А з 2015 року є шеф-кухарем, керуючим і співвласником ресторану Lucky Restaurant Vinoteque. З 2021 року є шеф-кухарем і співвласником ресторану CHEF’s TABLE. Саме у цей ресторан Володимир набирає ретельно команду кухарів і приходить на роботу о шостій ранку.

Та на цьому Ярославський не зупиняється, він планує відкривати ресторани у Празі, Вроцлаві та Нью-Йорку, де стане бренд-шефом. Подробиць чоловік не розкрив, але дизайн вже показав.

Сторіс Ярославського
Сторіс Ярославського

Це буде дуже гарне місце, в якому буде не лише приємно їсти смачні страви, а ще й просто насолоджуватися часом проведеним у цьому місці.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?