Рожеве боб-каре і гофре: Надя Дорофєєва показала свою нову досить цікаву зачіску (ФОТО)

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка у свої молоді роки змогла завоювати шалену любов слухачів в усьому світі. І це неймовірно, адже жінка має чудову аудиторію.

Надія, як і будь-яка дівчинка любить змінювати зовнішність, і починає з нігтів або волосся. Адже це найпростіше, що можна змінити в собі. Дорофєєва за весь ас своєї кар’єри вже встигла змінити багато образів. Надя була й блондинкою, й рудою, й брюнеткою. А також дівчина часто експериментувала з чубчиком, адже вона також була у дівчини завжди різної довжини.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Дорофєєва не боїться приміряти на себе нові образи, адже це дає їй змогу відчути себе з різних сторін, пізнати себе та зрозуміти, які сторони їй подобаються більше, а які менше. І так само спрямовувати свою увагу на цікавих для себе аспектах.

Оскільки співачка є публічною особистістю, для неї завжди відкритий світ експериментів. Надя вже багато разів приміряла різні перуки, які наповнювали її образ яскравими й новими фарбами, які неможливо приховати.

Зараз Дорофєєва відростила довге волосся темного каштанового кольору, і вже доволі давно у дівчини не було жодних експериментів та нових образів. Але днями вона показала фотокартку з рожевим боб-каре, яке неймовірно їй пасує та робить стиль Наді більш вишуканим та довершеним.

Зачіска Наді
Зачіска Наді

І скоріше за все це була просто перука, яку вона одягнула заради концерту. А от таких сміливих змін дівчина поки не хоче, адже вона вже виросла з того віку, коли різнокольорове волосся сприймається доречно. Хоча на вигляд Надії більше 25-ти років складно дати. Проте вона вже дуже серйозна леді, яка пропагує актуальні теми для України і для поціновувачів своєї багаторічної творчості, яка нині надихає.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?