“Щастя молодим”. Дорофєєва та Кацурін поставили підпис і фанатів перед вражаючим фактом: одружилися?

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та її бойфренд, ресторатор Михайло Кацурін засвітилися під час оформлення документів у відділенні ЦНАП.

Як відомо, на початку 2022 року Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили про те, що розлучаються. В той самий період мережею почали ширитися чутки про роман співачки з другом сім’ї Михайлом Кацуріним, які пізніше підтвердилися.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Зірки піддавалися жорсткій критиці, а навколо них раз у раз розгорталися скандали. Але рано чи пізно все закінчується, і цей етап залишився позаду. Тепер же шанувальники з нетерпінням чекають, коли пара повідомить про весілля чи хоча б заручини. До того ж днями Надя та Михайло підлили олії у вогонь.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Так, український журналіст Слава Соломка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій можна ідентифікувати Дорофєєву та Кацуріна, що в цей час знаходилися у відділенні ЦНАП та оформлювали якісь документи. Зокрема співачка в цей момент ставила підпис.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Слава одразу ж поділився своєю думкою, що дана подія може бути напряму пов’язана з одруженням. Однак не виключає, що все може бути набагато простіше, і зіркам знадобилися абсолютно інші послуги.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Чого не скажеш про аудиторію, яка все більше схиляються до думки, що таємна церемонія, про яку раніше повідомляла преса все ж таки відбулася.

Нагадуємо, що декілька місяців тому у ЗМІ з’являлася інформація про нібито таємне весілля, яке планують Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Жодних деталей про торжество до рук журналістів не потрапляло, але деякі представники преси і в тому числі блогери говорили про те, що свято все ж таки відбулося.

У той самий час екс-чоловік співачки Володимир Дантес спілкувався зі ЗМІ та зізнався, що якби весілля відбулося, то вони з його обраницею Дашею Кацуріною були б обов’язково запрошені, що логічно, адже пара виховує дітей Михайла.

Судячи з атмосфери в інформаційному полі, все ж таки розпис міг цілком відбутися.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.