“Нарешті”. Гайтана вперше за довгий час вийшла у світ з чоловіком і донькою: він – сивий, а вона з косичками

Зірка нульових Гайтана вперше за тривалий проміжок часу вийшла в люди разом зі своїм чоловіком та дочкою. Як виглядає родина знаменитої виконавиці?

Гайтана є однією з найпопулярніших артисток нульових, а також визначною постаттю в українському шоу-бізнесі. Вона намагалася популяризувати джаз, була виконавицею хітів, які досі є у плейлістах багатьох українців та жителів пострадянського простору, і звісно володіє неймовірним та неповторним шармом, який навряд хтось зможе повторити або скопіювати. На жаль, близько 10 років тому карʼєра артистки була поставлена на паузу.

А її відновлення не було блискучим чи гучним. Зірка продовжує творити, але її рідко можна побачити на телебаченні або на червоних доріжках.

Гайтана після тривалої паузи вийшла з родиною в світ

Зірка здебільшого сконцентрована на своєму сімейному житті. Як відомо, вона знайшла своє щастя, а також є матір’ю прекрасної донечки, у вихованні якої вкладається цілком та повністю.

Гайтана вперше за довгий час вийшла у світ з чоловіком і донькою

Артистка не є активною користувачку соціальних мереж, але час від часу все ж таки публікує нові знімки. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі нові кадри з родиною. Зокрема вона показала маленьку донечку, яка помітно підросла і вже демонструє свою неймовірну схожість зірковою матір’ю, а також чоловіка, чия борода вже посивіла.

Гайтана вперше за довгий час вийшла у світ з чоловіком і донькою

Власне, і сама Гайтана показала наскільки сильно змінилася. На голові у артистки афрокосички, макіяжу вона нанесла мінімум, а для виходу на прогулянку обрала найпростіші речі. Родина виглядає неймовірно щасливою та гармонійною, і з цим артистку можна лише привітати.

Нагадуємо, що багато років тому Гайтана потрапила у гучний скандал у зв’язку зі своїм романом з одруженим продюсером Едуардом Клімом. Чоловік пішов від своєї дружини та дітей до співачки, але не відрізнявся своєю вірністю і в цілому компанія зазнала репутаційних втрат. Гайтана прийняла рішення розстатися з лейблом і шукати щастя в іншому місці. Згодом співачка зізнається, що скоїла велику помилку, маючи не увазі кохання до Кліма.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?