Як виглядає екс-наречена Дана Балана, яку він так і не відвів під вінець: повна протилежність його моделям

Відомий молдавський виконавець Дан Балан багато років веде самітницький та холостяцький образ життя. Але 10 років тому він мав можливість щасливо одружитися та побудувати сім'ю.

Самітницький образ життя Дана Балана не дає спокою багатьом його фанатам. Зірка обмежується лише короткими романами, які не завершуються нічим серйозним. І хоча приховувати особливо немає чого, Дан все одно не допускає пресу до своїх справ сердечних.

У житті зірки повно красунь, які могли б зайняти місце його обраниці. Але натомість моделі приходять і уходять. Ці романи тривають декілька місяців і більше не відновлюються. Але у житті співака все ж таки був інший період. Мова йде про роман з красунею Христиною Руссу.

Як виглядає екс-наречена Дана Балана

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Як виглядає екс-наречена Дана Балана

З дівчиною Дан познайомився завдяки своїй сестрі. Вона тривалий час одружила з Сандою Балан, а тому була вхожа в родину. Ці стосунки тривали аж 5 років, Христину журналісти нарекли нареченою зірки. Преса очікувала, що будь-якого моменту може отримати новину про весілля пари, але цього так і не сталося.

Невідомо чому, але тривалий роман завершився, так і не перейшовши на інший етап. Пліткували, що причиною є саме небажання Дана так би мовити квапитися у цьому питанні.

Нагадуємо, що за офіційною версією Дан ніколи не був одруженим. Чоловік зізнається, що дуже позитивно ставиться до шлюбу, але у дружини хоче обрати особливу жінку, яка зможе його мотивувати та надихати на творчість. Саме тому Дан скептично ставиться до можливості таку особистість знайти.

Втім, у пресі регулярно з’являється інформація про те, що насправді Дан все ж таки був одруженим раніше. Але мова йде не про Христину. Нібито всередині нульових Балан пов’язав своє життя з румунською моделлю Еллою Крупеніною. І ба більше, вона нібито подарувала зірці первістка.

Дан Балан відгуляв весілля
Як виглядає екс-наречена Дана Балана

Приблизно через 5 років пара прийняла рішення про розлучення. Причиною стали ревнощі моделі до співака, який постійно знаходився на гастролях. Дан Балан багато років тому оселився в Сполучених Штатах Америки, а його колишня дружина, подейкували, в Ізраїлі. Як склалося життя Христини достеменно невідомо, адже вона веде непублічний образ існування.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.