Антон Птушкін кардинально змінив імідж: без бороди і шевелюри перестав бути схожим на батюшку

Антон Птушкін відомий український тревел-блогер, який прославився завдяки шоу "Орел і Решка", де став ведучим разом з Настею Івлєєвою. Саме він вразив своїм інтелектом і глибокими пізнаннями про кожну країну.

Птушкін неймовірний професіонал своєї справи, який вміє цікаво подавати інформацію глядачам і має харизму. Він дуже розумна людина, яка справді зробила себе сама. Його завзятість і людяність привела його до високих результатів у своїй професії. І це чудово.

Антон Птушкін

Антон загалом людина не публічна, він не любить давати інтерв’ю, тим паче обговорювати своє особисте життя. Для нього не є цікавим відвідувати публічні заходи, він дуже любить самотність, адже це дає йому змогу вигадувати цікаві проєкти, які стають корисними для народу. Наприклад, останні півтора року чоловік активно волонтерить та знімає документальні фільми про злочини росії. Він вже неодноразово їздив у Донецьку область та фіксував все.

Антон рідко з’являється в інформаційному просторі, його можна було помітити лише у компанії друзів. Наприклад, чоловік часто гуляє з Олексієм Дурнєвим, а ще його можна побачити у компанії Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої, які часто приймають його у себе в гостях.

Коли ведучий викладав фотокартки, то він мав дуже неохайний вигляд, відросла борода і шевелюра, яку вже давно потрібно було підкорегувати. Та здається, це не було основним питанням у його списку, бо він зайнятий більш серйозними питаннями. Та днями Антон нарешті виклав фото у сторіс інстаграм і показав свій новий образ.

Нова зачіска Птушкіна

Зараз чоловік ходить без довгої бороди, а також він підстриг волосся. Тепер на його голові є кучері. І варто сказати, що ця зачіска пасує йому набагато більше, ніж заросле волосся, яке він ховав під бейсболками.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.