Іванна Онуфрійчук зізналася, що має маленьку дочку і вперше показала її публічно: на ведучу зовсім не схожа

Популярна українська телеведуча та дружина мільйонера Іванна Онуфрійчук розповіла про особливу в її житті дитину. Хоча зірка ще не народила свого первістка в неї є про кого подбати.

Іванна Онуфрійчук може похизуватися доволі великим оточенням і неймовірною кількістю родичів. Усіх рідних телеведуча дуже любить, говорить про них відкрито, а після 24 лютого майже всім допомогла безпечно евакуюватися за кордон.

Звісно, після одруження з мільйонером з Казахстану Алмазом кількість родичів у Іванни подвоїлася. Тим не менш, вона знаходить час не тільки для них, але і для своїх друзів, з якими також має міцні зв’язки.

Іванна Онуфрійчук зізналася, що має маленьку дочку

Іванна Онуфрійчук зібрала валізи
Іванна Онуфрійчук зізналася, що має маленьку дочку

Наприклад, нещодавно Іванна зізналася, що виявляється не так давно похрестила прекрасну дівчинку. Про це стало відомо у день її народження. Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який записала для неї кума. На ньому маленька хрещена дочка зірки вітає її зі святом.

Іванна Онуфрійчук зізналася, що має маленьку дочку

Крихітна принцеса у цей час знаходилася на морі. Тому в кадрі постала у рожевому купальнику в квіточку та з панамою. Телеведуча була неймовірно рада отримати такі привітання, а тому зробила репост у своєму блозі.

Варто відмітити, що свій день народження Іванна справила пишно та з розмахом. Наступного дня вона оприлюднила безліч кадрів, на яких показала влаштовану вечірку. Для даного заходу зірка обрала розкішну плісовану сукню з прозорої шифонової тканини.

Іванна Онуфрійчук зізналася, що має маленьку дочку

Примітно, що шанувальники телеведучої на даний момент активно її підозрюють у вагітності. Зірка постійно намагається приховати свою фігуру, а також обирає такі фасони одягу, які не надто її підкреслюють.

А рік тому Іванна публічно заговорила про те, що мріє стати матір’ю і на даний момент вони з чоловіком активно планують поповнення в родині, натякнувши на те, що вони проходять підготовку разом з лікарями, як це прийнято в Європі та США. Тим не менш, зірка поки що не поспішає ділитися щасливою новиною, що пояснюється вельми просто: знаменитості зазвичай чекають, коли минуть будь-які ризики, а поява малюка на світ буде гарантованою.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.