Матуся повернулася – донька ні: Злата Мітчелл з надутими губами продовжує кривлятися в Європі – етикет не її

Новина про повернення зразкового ревізора до України Ольги Фреймут миттєво облетіла мережу та заполонила новинний простір, однак Злата продовжує своє життя в Європі та показала, як проводить час без мами.

17-річна донька Фреймут Злата Мітчелл обожнює носити яскраві речі, виділятися серед інших однолітків та зовсім не дотримується правил етикету, які трактує Ольга.

Донька ревізора Фреймут Злата Мітчелл в чотирьох світлинах показала, чим займається в житті

Нещодавно Фреймут оприлюднила нове відео, де анонсувала проведення своєї благодійної лекції “Манери під час війни” у Львові. Тому, зі слів знаменитості, зрозуміло, що ревізорка збирається повертатися до України вперше після початку повномасштабної війни.

Ольга запевняє, що після відвідання її заходу, слухачі дізнаються про правила боротьби зі своїми емоціями, чи доречно веселитися під час війни, ненависть з гідністю та дотримання етикету у будь-який період часу.

Всі отримані кошти Фреймут передасть на потреби військовому батальйону “Аратта”. Мінімальна сума входу на благодійний захід становить від 700 гривень.

Поки зіркова матуся будує плани в Україні, донька Фреймут Злата Мітчелл знову показує нові кадри, як проводить час без мами в Європі. Цього разу дівчина зняла великим планом своє обличчя та дещо кривляння на камеру, де видніється зроблений макіяж та пишні форми губ.

На останній світлині Мітчелл постала зі своєю подругою, яка склала компанію на вечір нашій героїні. Для прогулянки Злата обрала мікросукню нижче колін чорно-синього кольору та доповнила зовнішній вигляд прикрасою – сережками-кільцями.

Нагадаємо, що батьком Злати є уродженець Британії – Ніл Мітчелл. Ольга Фреймут помилася у виборі першого чоловіка, тому після невдалого спільного життя повернулася до Києва, де й народила дитину та почала будувати успішну кар’єру на Новому каналі.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.