Стиль і мода насамперед. Арсен Мірзоян показав килими у себе на музичній студії: такі раніше на стіни вішали

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян засвітив інтер'єр своєї студії звукозапису та вразив смаком. Який елемент декору одразу ж кидається в очі?

Арсен Мірзоян як справжня творча натура зазвичай усі свої сили, емоції та почуття вкладає у створення музики, а тому на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зазвичай не транслює внутрішніх переживань, але ще показує своїм шанувальникам, як проходять його робочі будні.

Але тим цікавіше стає його особистість, що кількість інформації про життя, яке він проживає за кадром дуже обмежена. На відміну від своєї дружини Арсен оприлюднює лише той матеріал, який не може сказати багато про нього, як чоловіка, зятя, батька, тощо.

Арсен Мірзоян показав незвичайний інтерʼєр у своїй музичній студії

Мірзоян назвав артистів, які його надихають
Арсен Мірзоян показав незвичайний інтерʼєр у своїй музичній студії

Тим не менш, часом деякі деталі прориваються у наше соціальне життя, розповідаючи про нас трошки більше. І ці деталі зазвичай настільки не важливі, що ми припиняємо їх помічати.

Так, днями Арсен показав новий кадр, який був зроблений у студії звукозапису, під час роботи музиканта над новим альбомом. Акцент був зроблений саме на атмосфері, але якщо придивитися уважно можна побачити дуже цікавий килим, який є центральним об’єктом у створеному просторі.

Арсен Мірзоян показав незвичайний інтерʼєр у своїй музичній студії

Також примітно і те, що цей килим доволі не сучасний, а нагадує килими з радянських часів та дев’яностих. Є висока імовірність того, що даний предмет інтер’єру потрапив до музичної студії з будинку або квартири одного з музикантів.

Однак вони продаються і зараз, що може також означати, що так було задумано з самого початку.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Арсен Мірзоян залишився на батьківщині та активно гастролював. Зірка провів безліч благодійних концертів, а також інколи виїжджав за кордон на декілька днів разом з колегами по цеху для проведення вищезгаданих заходів. Більше року він провів разом зі своєю сім’єю у розлуці.

Зараз дружина Тоня Матвієнко часто складає Арсену компанію на гастролях. Не обходиться і без легендарної тещі Ніни Митрофанівни, яка також активно бере участь у турах.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.