Дружина гумориста Ткача Вікторія Ткач показала свою любов – не чоловік Юрій, але може конкурувати

Дружина відомого коміка, гумориста та актора команди "Квартал-95" Юрія Ткача Вікторія оприлюднила чуттєву світлину з донькою подружжя Лізою й зізналася дівчинці, як сильно її любить.

Здавалося, що у житті зіркового подружжя все безхмарно та з гумором, однак пара приголомшила новиною, як пережили кризу в стосунках та, що їх врятувало від фатальної помилки.

Вікторія та Юрій зізналися, був період, коли молоді люди могли сваритися через банальні побутові речі, забуті дзвінки одне одному, невміння слухати та домовлятися один з одним. В цей момент пара почала задумуватися про закінчення їхніх стосунків, проте сталося диво, від якого Ткач зрозумів, що ледь не втратив кохану.

Вікторія приносить тест з двома смужками, який означав, що Юрій незабаром стане татусем. Щасливий гуморист дивився на Віку і зрозумів, що Всевишній дав знак звисока.

Ліза Ткач зі своїми батьками
Вікторія Ткач з чоловіком Юрієм та донькою Лізою

Втім, Юрій та Вікторія Ткач пережили ще один складний період у взаємних під час поширення відомої пандемії коронавірусу. Подружжя весь час перебувало разом, тому не витримали та вирішили певний період пожити окремо. Однак, залишившись на самоті, в актора сталася переоцінка цінностей та аналіз поведінки, тому Юрій поїхав до Дніпра, де перебувала дружина з донькою та забрав їх додому.

Вікторія Ткач розвиває блог відкритого, щирого, більш сімейного типу, адже висвітлює життя відомої зіркової родини, їхні хобі, спільний час разом, улюблені заняття та звичайні будні.

Вікторія Ткач
Дружина гумориста Ткача Вікторія Ткач показала свою любов

Так, днями Вікторія Ткач замилувала погляд підписників теплою світлиною з 8-річною донькою Лізою, підписавши кадр: “Моя любов”. Мама з донечкою посміхалися на камеру телефону, аби залишити в пам’яті той день. Закликала жити тут і зараз, насолоджуватися приємними моментами, дарувати любов та турботу своїм найріднішим людям.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.