Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь одягла весільну сукню з фатою і показала нареченого: невже Данилко?

Відома українська акторка Інна Білоконь показала своїм шанувальникам, як виглядала у день власного весілля. Артистка постала у весільній сукні та з фатою.

Більшість пересічних українців не знають, як виглядає знаменита мама Вєрки Сердючки Інна Адольфівна у реальному житті, що вже й казати про її особисте життя. Тривалий час публіка вважала, що поруч з Андрієм Данилком виступає справжня бабуся. Тим часом красуня Інна Білоконь підкорювали серця чоловіків, які її оточували, розвивалася у творчому та фінансовому плані, а також продовжувала завойовувати серця своїм гумором.

Не дивно, що разом з Андрієм Данилком вони дружать дуже довго. Молоді люди познайомилися ще за часів навчання у коледжі і з тих пір пов’язані по життю. Тривалий час шанувальники вважали, що між Інною та Андрієм може бути Роман. Однак, обидва це неодноразово спростовували. У розріз з даною версією також є наявність у Білоконь чоловіка.

Інна Білоконь показала архівний знімок зі свого весілля

Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь
Інна Білоконь показала архівний знімок зі свого весілля

Так, акторка вийшла заміж за пана Олега дуже давно. Про це свідчать і архівні кадри з весілля пари, які час від часу потрапляють до мережі.

На знімках молода Інна постає у на той час модні весільні сукні та з пишною фатою. На шиї у нареченої буси з перлин, а на обличчі вечірній макіяж.

Олег обрав для цього важливого дня сірий костюм з краваткою в смужку. Зачіска у чоловіка неймовірна модна, на манер Бреда Піта.

Інна Білоконь показала архівний знімок зі свого весілля

У цьому шлюбі Білоконь народила двох дітей — хлопчика та дівчинку. Пара оселилася в Полтаві та довгий час займалася розведенням собак. Андрій Данилко є бажаним гостем у їхньому домі, і має безліч фотографій поряд з рідними Інни.

Нагадаємо, що скандальна фотографія, на якій Білоконь та Данилко цілуються в губи отримала пояснення. Ель Кравчук зізнався, що це він зробив кадр і опублікував його лише для того, аби розвіяти чутки, що Данилко має нетрадиційну орієнтацію. Втім, дані виправдання публіка сприйняла доволі скептично.

Раніше до мережі також потрапляли численні знімки, на яких зірки обнімалися, трималися за руки та шепотілися. Саме вони і стали причиною пліток щодо любовного зв’язку між знаменитостями.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.