Артем Кабулахін показав, як снідає переможець “МастерШеф. Професіонали-4”: вишукано і не вдома

Артем Кабулахін став відомим через свою перемогу на головному кулінарному шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Саме через це він став цікавити величезну аудиторію, якій цікаво, як складається його життя.

Артем з самого початку сезону проявив себе як справжній професіонал і старанний кухар, якому важливо не лише те, що він готує, а ще й як він це робить. Адже для гарного кулінара головне якість своїх страв і звичайно смак. Тому що саме ці два фактори є дуже важливими для гостей і для репутації кухаря і ресторану.

Артем Кабулахін

Хлопець вміє дивувати своїми кулінарними шедеврами і саме це він неодноразово демонстрував на проєкті. Своїми словами та презентаціями він дивував суддів, оскільки свою фантазію він активно перекладає у кулінарію, звідси й чудові та оригінальні рецепти, які можуть дивувати гуру кулінарії, таких як Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Їхня думка дуже важлива для кожного учасника, оскільки саме вони вирішують долю кулінарів. І доля Артема була саме в руках цих відомих суддів. Саме завдяки їхньому вибору Кабулахін став переможцем четвертого сезону професіоналів разом зі своїми оригінальними стравами на українську тематику. Це було дуже цікаво та незвичайно.

А от після перемоги та завершення проєкту Артем не припиняє розвиватися у своїй справі всього життя і це додає йому лише впевненості у собі та своїх навичках. Саме тому нині хлопець із задоволенням проводить благодійні майстер-класи для всіх охочих.

А сам не припиняє досліджувати світ кулінарії і снідає у ресторанах, де обирає нові смаки та досліджує кухню українських ресторанів. Оскільки він цікавиться цією темою.

Отже, Кабулахін вибрав овочі, хліб та скоріше за все біле вино.

Така цікава страва дійсно виглядає, як витвір мистецтва, а ось як вона смакує, можуть дізнатися жителі Львова, оскільки саме там Кабулахін і куштував її.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.