В топі з вирізом до пупка, боса і розпатлана: Тіна Кароль намалювала губи червоною помадою заради Дана Балана

Відома українська артистка Тіна Кароль продовжує дивувати публіку новими трендами, фотосесіями, вишуканим стилем одягу та доглянутим зовнішнім виглядом без макіяжу та професійного гриму.

Про телевізійний службовий роман Тіни Кароль та молдовського музиканта Дана Балана “верещить” весь інформаційний простір, адже прихильники пари не можуть заспокоїтися та шукають нових зачіпок про продовження їхньої історії кохання.

Кароль зізналася, після початку повномасштабного вторгнення вона підтримувала зв’язок з Баланом, адже співак хвилювався за Тіну, однак, що було далі знаменитість вирішила приховати.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Мережею ширилися плітки, що їхня взаємна симпатія на вокальному проєкті “Голос країни” була грою для привернення більшої уваги аудиторії глядачів. Втім, Тіна Кароль не стала мовчати й запевнила, що ця історія була справжньою. Вони дозволили собі бути щирими, показувати спалах емоцій та почуття й заінтригувала, мовляв, що було далі між ними залишиться в секреті.

Нещодавно відома музична виконавиця Тіна Кароль вразила користувачів соціальної мережі Instagram новою фотосесією, в трендовому образі та традиційною червоною помадою, яка доповняє кожен макіяж зірки.

Співачка постала в білому топі до пупка з вишуканим вирізом на спині, молодіжними джинсами з боковими розрізами на ногах з обох сторін та гармонійно вписалася в образ – зібрана зачіска в легкий, невимушений пучок. В підписі до світлин артистка поділилася складною формулою успіху, яка дозволяє їй функціонувати в нових реаліях сучасності.

“Бути в ресурсі – нова парадигма сучасності. Складна формула успіху, але що найтяжче в ній? Емоційна стабільність, фізична краса та сяйво”, – зазначила Кароль.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.