Розкішна Ольга Мартиновська в сукні та на підборах показала смачний поцілунок з Ектором: “Сьогодні можна”

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська заінтригувала мережу ніжним поцілунком з колегою Ектором Хіменесом-Браво. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знайомство Ольги Мартиновської з Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво відбулося багато років тому. З чоловіками вона зустрілася у якості конкурсантки, яка мріяла показати усій країні, на що вона здатна, поїхати на навчання у Францію та розвивати ресторанний бізнес в Україні.

Навіть з допомогою Мартиновська не може знайти житло
Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво

Вже пізніше вона зайняла місце поруч з чоловіками, і стала настільки з ними близькою, що це тріо вже неможливо уявити в іншому складі.

Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво

Так, з Ярославським їй приписують любовний роман, а з Ектором Хіменесом-Браво також підозрюють у взаємних романтичних почуттях. При цьому маленька Віра (дочка Ольги) вважає, що шеф-кухар з Колумбії є її хрещеним батьком. З Володимиром вона також прекрасно ладнає.

Звісно, чутки не з’являються просто так. Вся справа в тому, що мало-помалу взаємини перейшли на стільки новий рівень, що колеги буквально випромінюють ніжність одне до одного. Як наприклад, нещодавно Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію поцілунку з актором, назвавши його смачним.

Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво

Кадри були зроблені під час знімального процесу. Так, команда брала участь у зйомках фіналу програми, а тому з’явилася у студії у розкішних нарядах. Зокрема Ольга обрала неймовірно сукню та одягла підбори, які їй так личить.

Але імовірність романтичних відносин з колумбійцем вже виключена, адже він будує стосунки з молодою красунею, яку показав 2 роки тому. Примітно, що до того, як шеф-кухар розкрив, що його кохана молода брюнетка, глядачі були майже впевнені, що це Ольга, підкресливши, що ноги дівчини неймовірно схожі на ніжки шеф-кухаря.

Ольга ніяким чином не реагувала на плітки і лише жартувала з шуму, який розпочався в мережі навколо їхнього імовірного роману. Безумовно, це стало своєрідним піаром для обидвох. Володимир Ярославський же досі залишається потенційним обранцем зірки.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.