Анатолій Анатоліч ніжно привітав свого свого сина Ніла з 2-річчям: “А скільки всього попереду”

Анатолій Анатоліч став відомим коли ще був ведучим "Сніданку з 1+1". Окрім цього, шоумен бере інтерв'ю у відомих людей та має свій канал на YouTube. Артист активно висвітлює війну в інформаційному полі та відверто висловлює свою позицію.

Анатоліч є щасливим і багатодітним батьком, він має двох донечок і маленького сина. Роль батька дуже тішить шоумена, оскільки він вважає це найбільшим щастям у житті кожного чоловіка. І це насправді дуже важлива місія для кожного чоловіка – бути батьком. Щоправда, часто вони це розуміють лише з віком. Але Анатоліч з тих чоловіків, які навпаки цінують кожен момент проведений з дітьми.

Родина Анатоліча
Родина Анатолія Анатоліча

Для ведучого важливо спостерігати за тим, як його діти ростуть. Але, як і будь-який чоловік він чекав на народження сина. Оскільки з ним можна проводити час інакше, своєю мовою. Дівчата – це принцеси для татусів і з ними потрібно поводитися ніжно та дбайливо. Дівчат потрібно захищати й виховувати у любові. А от з хлопцями все зовсім інакше, вони не такі ніжні й з ними можна грати у чоловічі ігри.

Коли в Анатоліча народився син, його щастю не було меж, адже це була довгоочікувана подія, яка перегорнула його життя на 360 градусів і тепер він має у своїй родині справжнього друга, який незабаром підросте і стане його підтримкою.

Вчора, 20.07.2023 Нілу виповнилося 2 роки і з цієї нагоди чоловік вирішив згадати певні моменти з життя свого сина. Спочатку Анатоліч показав, як він народився, а потім розповів про все, що за своє малесеньке життя встиг побачити Ніл на власні очі.

Анатоліч вітає сина

Хлопчик був на океані, бачив мис Канаверл, бував з татом у ресторанах, побував в Сакраменто. Але головне, що виділив чоловік, це те, що Ніл живе у люблячій родині. І це насправді головне для кожної дитини – відчувати любов, безпеку і підтримку всередині своєї родини.

Привітання Анатоліча

Тож, для Анатоліча син – це особлива людина, яка за свої 2 роки життя зробила його найщасливішим батьком на планеті, адже він має двох принцес і одного підростаючого захисника.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?