Колишня дружина Дзідзьо Славія обирає величезний та новенький джип в автосалоні: “За Ренджиком”

Славія – це колишня дружина відомого народного артиста Дзідзьо, а також українська співачка та волонтерка, яка стала цікавою для широкої аудиторії через свої пісні і гучне розлучення з зірковим чоловіком.

Жінка ніколи не приховувала, що вона любить музику і хоче нею займатися, тому вступила разом з Михайлом до інституту, але зірковість їй дісталась не так легко, як Дзідзьо. Жінка колись давно таємно від чоловіка прийшла на кастинг талант-шоу “Х-фактор” на СТБ. Саме так і почався творчий і професійний шлях ЯрославИ у великому шоу-бізнесі. А конкурентів вистачає, проте їй вдалося стати відомою.

Славія розповіла, чому у них із Дзідзьо не було дітей
Славія

Дзідзьо і Славія прожили багато років разом і для них власний шлюб був гарним досвідом. По-перше, вони навчилися будувати своє особисте життя та кордони під наглядом величезної аудиторії. А це неймовірний досвід. Проте попри щастя розлучення їм не вдалося оминути. У квітні 2021 року чоловік заявив, що вони з Ярославою більше не пара. Співачка, коментуючи новину, зізналася, що до останнього намагалася врятувати шлюб. Улітку того ж року пара офіційно розлучилася. Ініціатором розлучення став Михайло Хома, але і йому цей період дався дуже важко, оскільки в будь-якому випадку розставання – це боляче.

І вже зараз вони вільні люди, які живуть власним життям, і якщо з початку їм було важко підтримувати нормальні стосунки, о зараз це присутнє.

Славія, здається добре живе після розлучення, адже днями показала, як в автосалоні обирає собі новий автомобіль. За словами співачки вона прийшла за Ренджиком, але дивилась і на інші марки машин.

Сторіс Славії
Сторіс Славії

Проте, що саме вона обрала, поки невідомо, адже Славія лише придивлялась варіанти для себе. Але що саме жінка придбала, можна буде побачити згодом.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.