Любов серед скель, коней і краси іспанського палацу: Камалія показала, як відпочиває з екс-чоловіком Захуром

Найбагатша співачка України Камалія заінтригувала мережу, оприлюднивши свіжі відео, які були зроблені під час відпочинку артистки з родиною.

Ще рік тому здавалося, що кохання Камалії та Мохаммада Захура не здатне зруйнувати абсолютно ніщо на світі. Пара вражала своєю єдністю і готовністю боротися за мир і за перемогу. Однак пізніше фанати почали підозрювати недобре.

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Камалія показала, як проводить час з екс-чоловіком Захуром

Артистка майже не публікувала контенту з чоловіком, обмежуючись спільними світськими виходами. Після інтерв’ю, в якому вона зізналася, що посварилася з падчеркою та була вимушена покинути її будинок у Великобританії і повернутися додому фанатам взагалі стало не по собі. Адже мільярдер разом з дочками залишився в Англії.

Артистка не стала ходити навколо та зізналася, що з чоловіком вони не разом.

Камалія показала, як проводить час з екс-чоловіком Захуром

При цьому співачка одразу вже зауважила, що їхні дочки не відчують кризи у стосунках батьків. Заради них вони продовжують спілкуватися, постійно підтримують зв’язок та проводять разом час, як справжня сім’я. І в цьому питанні співачка виявилася дуже чесною.

Деякі користувачі вже активно ставлять під сумнів чи взагалі пара розлучається, або ж це було грою заради піару, настільки гармонійними та дружелюбними вони є разом. Окрім того нещодавно Камалія разом з колишнім чоловіком та дітьми рушили на відпочинок на Майорку.

Звісно все влаштовано у важкому люксі. Співачка не так давно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показала як виглядають їхній іспанський маєток, який вони вочевидь орендують, а також потішила шанувальників роликами, на яких вона з дочками та екс-благовірним катаються на конях.

Примітно, що далеко не всім такий контент прийшовся до душі, хоча він і транслює щастя, оптимізм та вірю в краще. Вся справа в тому, що матусі почали у коментарях залишати відгуки про те, що не варто тиснути на чутливі місця, адже велика кількість людей серед аудиторії не змогли вивести своїх дітей не те щоб на відпочинок, але й просто евакуювати за кордон.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.