“Наша маленька”. Іванна Онуфрійчук пригорнула крихітну дівчинку, а чоловік Алмаз її зацілував: стали батьками?

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу кадрами, на яких показала, як вони з чоловіком вітають маленьку іменинницю.

Декілька років тому відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук стала дружиною казахстанського мільйонера Алмаза. Пара з розмахом зіграла два весілля, після чого переїхала до Швейцарії.

Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Іванна Онуфрійчук публічно зізналася, що закохалася
Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Раніше Іванна не наважувалася заговорювати про дітей, хоча постійно демонструвала, що прекрасно ставиться до дітлахів і легко знаходить з ними спільну мову. І лише нещодавно красуня повідомила про те, що вони з чоловіком планують поповнення в сім’ї і активно працюють над даним питанням, готуючись до цієї події в усіх напрямках.

Коли саме можна буде очікувати новину про вагітність Іванна не сказала. Шанувальники схиляюся до думки, що ведуча готується перш за все з лікарями.

Але нещодавно пара показала, якими прекрасними батьками вони будуть. Так, Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому вона з чоловіком вітають маленьку іменинницю, що їх зустрічає.

Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Принцеса отримала розкішний букет квітів, була обійнята знаменитістю, а потім мільйонер підняв її на руки, ніжно притиснув до себе та поцілував у щоку. Дівчинка була незвичайно рада отримати такий жест, адже буквально сяяла.

До речі, іменинниці виповнилося 3 рочки. І виглядала вона дуже щасливою, побачивши гостей та усі знаки уваги, які отримала.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Іванна знаходилася в Європі і поверталася до України лише раз чи два, зокрема для того, щоб забрати свого улюбленця Персика. На закиди стосовно своєї втечі Іванна завжди нагадує про свою волонтерську та благодійну діяльність, а також неабиякі зусилля, які вона доклала, аби забрати з України абсолютно всіх своїх родичів, яких було дуже багато.

Іванна Онуфрійчук зізналася, що має маленьку дочку
Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Коли ж мова заходила про родичів її чоловіка стало відомо, що вони підтримують Україну та бажають їй перемоги.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.