Уха і казан плову: турецький екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав свій раціон і розмір порцій

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат все частіше розповідає своїм підписникам, як він проводить час зі своєю новою родиною. У кадр потрапили яства, якими годують бізнесмена.

Після того, як Мурат Налчаджиоглу одружився з Ані Лорак, його життя безумовно сильно змінилося. Зокрема пара тривалий час проживала в Україні. І ба більше, у підприємця з’явилися заклади з турецькою кухнею. Його сестри, одна з яких шеф-кухарем також переїхали у нову країну та почали співпрацювати з братом.

Мурат Налчаджиоглу влаштовує шоу-програму коханій Лілії Реус
Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують

Зіркове на той час подружжя неодноразово розповідало в інтерв’ю про свої ресторани, а після розлучення вони, судячи з усього, дісталися саме Мурату.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують

Зараз Кароліна проживає у Підмосков’ї разом зі своєю дочкою від турецького бізнесмена Софією. Мурат тим часом активно налагоджував особисте життя і цього року одружився з українкою Лілією.

Пара вилучає щастя, радість та гармонію. Зокрема Мурат також став вітчимом, адже його нова дружина виховує маленьку дочку. І хоча у доступі у Мурата є ресторани, харчується він по-домашньому. Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, чим його частують.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують

Спочатку страву у своїй тарілці Мурат представив аудиторії як уху, але Лілія поправила свого коханого, заявивши, що це шурпа.

Примітно, що порція доволі велика. Глибока тарілка містить у собі приблизно 500 мілілітрів супу. У складі можна помітити овочі, які крупно нарізані та м’ясо. У дописі до відеоролику бізнесмен додав стікер про любов до власного дому.

Нагадуємо, що після весілля, яке пара зіграла на початку літа, Мурат разом з новоспеченої дружиною, падчеркою, а також своєю рідною дочкою від Ані Лорак Софією полетіли відпочивати в Туреччину. Це був медовий місяць пара. Софія залишила зіркову матір майже на місяць.

Спочатку вони відпочивали всією сім’єю, а потім Мурат разом зі спадкоємицею і рушив в окрему подорож, вочевидь бажаючи провести з донечкою якомога більше часу. Тим паче, що незабаром розпочнеться новий учбовий рік, і таких нагод буде набагато менше. Зараз родина знаходиться вже в Україні.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.