Христина Горняк після розлучення з Остапчуком одягнула білу сукню: виглядає немов наречена

Христина Горняк стала дуже відомою завдяки шлюбу з відомим українським ведучим і шоуменом Володимиром Остапчуком. З ним, жінка цілих 2 роки прожила як родина, але в один момент все змінилося.

Христина дуже цікава і розумна жінка, яка змогла побудувати успішну кар’єру у сфері нотаріусу. Але це не єдине заняття жінки, оскільки вона любить ще й пізнавати себе та навчатися жіночим практикам і наукам. Адже саме це допомагає їй розвиватися і пізнавати себе і світ навколо краще.

Христина Горняк після розлучення біднішою не стала
Христина Горняк

Річ в тому, що вона має власний жіночий клуб під назвою “ORA”, де Христина організовує жіночі бранчі з експертами на різні тематики. І ці зустрічі є неймовірно корисними для кожної дівчини, яка бажає себе краще пізнати та отримати нові знання, щоб згодом приміняти їх на практиці та бути більш освіченою.

Тож, і після розлучення Христина продовжує розвиватися та навчатися чомусь новому. Жінка будує своє життя з користю для себе і свого майбутнього. Зараз вона живе у Відні й саме там будує своє життя. І здається, Христина вже також зустріла нового чоловіка, оскільки деякі її історії натякають на це.

А днями вона виклала своє неймовірне фото у білій сукні. Можна було б сміливо подумати, що вона є весільною, адже дуже ніжна та тендітна. Проте заміж Горняк поки що не збирається виходити.

Але в цій самій сукні Христина провела гарний вечір і зробила кілька неймовірних фотографій, які показують красу Христини та доводять, що життя після розлучення може змінювати його у найкращу сторону.

Тож, можливо незабаром, Горняк візьме приклад зі свого колишнього чоловіка і теж знову вийде заміж та почне будувати своє нове сімейне і щасливе життя, але вже з гарним кінцем, яке не призведе до розлучення.

Схожі статті