Валерій Залужний показав свою дружину Олену в її День народження: “Все, що в мене є і чого я досяг – це ти”

Валерій Залужний є головнокомандувачем Збройних Сил України. Його роль у війні між Україною і загарбницькою росією є дуже великою, оскільки він має приймати важливі рішення.

Життя Залужного – це суцільна таємниця, оскільки він намагається бути в першу чергу військовою людиною, чиє життя не є головним для українців. Чоловік вважає, що за нього мають говорити його вчинки та прийняті рішення. Саме це має давати людям відповіді на їхні запитання та дозволяти чоловікові спокійно виконувати свої обов’язки, а не відволікатися на різноманітні плітки про його особисте життя.

Залужний з дружиною
Залужний з дружиною

Проте українців таки цікавить, чим та з ким живе Залужний. Та про його родину відомо небагато. Дружина Валерія народила йому двох дітей, які виросли з абсолютно різними інтересами та обрали різні професії для себе. Старша, як відомо, продовжує справу батька. Вона військова. Молодша – мріє стати лікарем. А сама Олена ніби працює бухгалтером.

Шлюб Олени та Валерія Залужних існує вже понад 20 років і варто сказати, що чоловік попри свою завантаженість є зразковим сім’янином, адже йому важливо, аби його родина жила у комфорті та щоб кожна його жінка в родині відчувала себе щасливою та важливою.

А от сьогодні, головна людина у житті Валерія святкує свій День народження – це його дружина Олена. Жінка має неймовірно велике значення для чоловіка, адже у своєму житті вони пройшли дуже багато. Тому, сьогодні, 24.08.20223 Залужний виклав у Facebook привітання для своєї коханої дружини.

“Уявити не можу скільки потрібно терпіння, мужності та мудрості бути поруч зі мною. Навіть тоді, коли, я не вірив сам собі, ти вірила в мене і підтримувала. Все, що в мене є і все, чого я досяг – це Ти. Дякую тобі за повітря, за серця стук і за мрії, які дійсно збуваються. З Днем народження, Кохана” – написав Залужний.

Отже, чоловік неймовірно ніжно привітав свою кохану жінку з її особистим святом і вирішив зробити це публічно, адже Олена заслуговує на це.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.