Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика живе за власним календарем: “Зранку святкували Новий рік”

Відома українська кулінар та блогерка Катерина Велика розповіла, як вони з родиною проводять час за кордоном. Маленький син зірки вирішив відсвяткувати Новий рік.

Найбагатша учасниця кулінарного шоу “МастерШеф” Катерина Велика завжди викликала у аудиторії неоднозначну реакцію. Пов’язана вона була з тим, який спосіб життя веде зірка. Комусь важкий люкс, що демонструвала Катерина імпонував, а когось навпаки дратував.

Втім, участь шеф-кухаря у програмі давно завершилася, а велика частина аудиторії досі продовжує за нею спостерігати. На даний момент Катерина разом зі своїм чоловіком та маленьким сином перебувають у Португалії. І навіть там Великій вдалося зарекомендувати себе як людину, яка живе на дуже широку ногу.

Катерина Велика живе за власним календарем

Катя Велика показала відкриті колонки
Катерина Велика живе за власним календарем

Наприклад, не так давно місцеві звернули свою увагу на автомобіль, яким роз’їжджає зіркова українка. Португальські пабліки активно писали про її Бентлі, а сама Катерина не соромиться зайвий раз нагадати про елітну машину, яким вона керує.

Коли фінансовий стан дозволяє, можна відсвяткувати і Новий рік посеред літа. Так, нещодавно героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію свого маленького сина, у дописі до якої розповіла, що спадкоємець прийняв рішення святкувати його зараз. І розповіла, що у якості подарунків послужили його Lego та татусин Версаче.

Примітно, що такі подарунки потягнули на декілька тисяч доларів кожен. Але багаті діти можуть собі це дозволити.

Нагадуємо, що Катерина Велика, хоча і не отримала перемогу в програмі, але змогла зарекомендувати себе як професіонал свого діла, талановитий кухар, дуже амбіційна людина і, звичайно, також продемонструвала свою неймовірну харизму. Героїні далеко не зі всіма учасниками вдавалося побудувати стосунки. Зокрема з деякими вона відкрито конфліктувала, що в будь-якому випадку було непогано для формату шоу, так як мова йшла про змагання та конкуренцію.

На даний момент Катерина знаходиться не в Україні, і, судячи з усього, поки що не збирається повертатися. Сім’я добре почувається у своєму тимчасовому домі.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.