Ольга Фреймут повернула свого чоловіка? Локотко приїхав до України після скандальної втечі за кордон

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут повернулася в Україну не сама, але приїхала разом з коханим чоловіком, який не так давно потрапив у скандал.

Як відомо, після початку повномасштабної війни Ольга Фреймут евакуювалася разом зі своєю сім’єю до Великобританії. Родина осіла в Лондоні. Зірка стала працювати журналістом та взялася висвітлювати події на Батьківщині.

Ольга Фреймут засвітилася разом з чоловіком у Львові. Ольга Фреймут разом з благовірним Володимиром Локотко

Родина також пройшла і через гучний скандал, після того як стало відомо, що чоловік телеведучий Володимир Локотко також знаходиться за кордоном.

Ольга Фреймут засвітилася разом з чоловіком у Львові

Втім багато українських зірок вже поступово повертаються додому. Зокрема нанесли візит і Ольга з Володимиром. Так, телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька свіжих кадрів, на яких постала разом з коханим.

Романтична фотографія, на якій зірка ніжно обіймає благовірного була зроблена у готелі.

Ольга Фреймут засвітилася разом з чоловіком у Львові. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Обидва виглядають здоровими, щасливими та задоволеними. Хоча ця поїздка принесла Ользі деякі хвилювання.

Декілька днів тому Фреймут анонсувала свій приїзд та повідомила шанувальникам, що вони зможуть відвідати її лекцію, на якій вона обіцяла навчити правилами етикету під час війни. Це викликало бурхливу реакцію, адже деякі користувачі були незадоволеними тим, що людина, яка майже ні дня не провела в Україні в її найважчі дні намагається навчити їх чомусь. Дісталося Фреймут і від журналістики, яка в особисті повідомлення написала образливі висловлювання на адресу доньки зірки.

Втім, знайшлися і ті, хто з нетерпінням чекав цієї зустрічі і відкрито говорив про це у коментарях. Ба більше, фанати закликають Ольгу Фреймут провести цей формат і у Великобританії, де на даний момент перебуває величезна українська спільнота.

Чим увесь цей час займався Володимир залишається великою загадкою. У зв’язку з болісною реакцією аудиторії на втечу чоловіків, родина не надто поширювалася щодо нових реалій, в яких жив колишній директор Нового каналу.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.